Kā izveidot kopumu Instagram

Kā sadarboties Instagram

Jūs, iespējams, esat redzējis vairākas sadarbības starp Instagram ietekmētājiem, vai ne? Šīs partnerības ir lielisks veids, kā palielināt jūsu profila redzamību un sasniegt jaunus sekotājus. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums, kā izveidot kopu Instagram un izbaudīt visas šīs stratēģijas priekšrocības.

Kas ir kolbs Instagram?

Instagram kopija ir tad, kad divi vai vairāki ietekmētāji sanāk kopā, lai izveidotu saturu kopā. Šo partnerību var veidot dažādos veidos, piemēram:

  • Kopīgais ieraksts: ietekmētāji kopā publicē fotoattēlu vai video, atzīmējot viens otru subtitru un marķējumos;
  • Stāsti kopā: ietekmētāji kopā veido stāstu secību, mijiedarbojas un izplatot viens otra profilu;
  • Izvilkt kopā: ietekmētāji sanāk kopā, lai izlozētu, kur sekotājiem jāseko abiem profiliem, lai piedalītos;
  • Dzīvo kopā: ietekmētāji kopā veic tiešraidi, atbildot uz sekotājiem un mijiedarbojas;
  • soli pa solim, lai izveidotu kolbu vietnē Instagram

    Tagad, kad jūs zināt, kāda ir kopija Instagram, parādīsim, kā to izdarīt tikai dažos soļos:

    1. Atrodiet ideālo ietekmētāju

    Pirmais solis sadarbības veidošanā Instagram ir ideāls partnerības ietekmētājs. Meklējiet profilus, kuriem ir radniecība ar jūsu mērķauditoriju, un viņi ir gatavi sadarboties.

    2. Sazinieties ar mums

    Pēc ideāla ietekmētāja atrašanas sazinieties ar viņu. Jūs varat nosūtīt tiešu ziņojumu vietnē Instagram vai pat e -pastu, izskaidrojot COLAB priekšlikumu un priekšrocības, ko tā sniegs abiem.

    3. Plānojiet saturu

    Tagad ir pienācis laiks plānot Collab saturu. Izlemiet, kāds būs partnerības formāts un ko jūs kopā ražosit. Atcerieties saskaņot cerības un iestatīt sīkāku informāciju, piemēram, publicēšanas datumu un marķējumu.

    4. Atklājiet Collab

    Pirms publicēšanas Collab satura ir svarīgi publicēt saviem sekotājiem, ka ir paredzēta partnerība. Tādējādi viņi būs nemierīgi un nodarbosies ar jaunumu.

    5. Publicēt saturu

    Ir pienācis laiks publicēt Collab saturu. Noteikti atzīmējiet partnera ietekmētāju subtitros un marķējumos, lai arī viņa sekotāji varētu jūs atrast.

    6. Mijiedarboties ar sekotājiem

    Pēc publicēšanas komentāros noteikti mijiedarbojieties ar sekotājiem. Atbildiet uz jautājumiem, paldies par atbalstu un izmantojiet iespēju satikt jaunus cilvēkus.

    Secinājums

    Instagram veidošana var būt lieliska stratēģija, lai palielinātu jūsu profila redzamību un iegūtu jaunus sekotājus. Sekojiet soli pa solim, mēs jums parādām šajā rakstā un izbaudiet visas šīs partnerības priekšrocības. Labs kolbs!