Kā padarīt auduma ziedu

Kā padarīt auduma ziedu

Auduma ziedi ir lieliska iespēja izrotāt vidi, dot kādam īpašu vai pat izmantot kā aksesuāru frizūrās un drēbēs. Turklāt tie ir izturīgi, un tos var izgatavot dažādos izmēros un krāsās. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pagatavot skaistu auduma ziedu.

nepieciešamie materiāli

  • Jūsu izvēles audums
  • līnija un adata
  • Pogas vai lodītes
  • līmlente
  • šķēres

soli pa solim

1. Izvēlieties audumu

Vispirms izvēlieties audumu, kas tiks izmantots zieda pagatavošanai. Tas var būt gluds, drukāts audums vai pat atloks. Atcerieties izvēlēties audumu, ar kuru ir viegli apstrādājams, kam ir laba malaiamība.

2. Izgrieziet audumu

Ar šķērēm sagrieziet apļa formas audumu. Lai izveidotu ziedu ar slāņiem, varat izgatavot dažāda lieluma apļus. Ja vēlaties, varat arī izgatavot sirdsdarbības ziedlapiņas vai citu izvēlēto formātu.

3. Šujiet ziedlapiņas

Ar līniju un adatu šujiet auduma ziedlapiņas. Jūs varat iegūt vienkāršus punktus vai pat dekoratīvus punktus, lai ziedam piešķirtu īpašu pieskārienu. Ejiet šūt ziedlapiņas pa vienam, veidojot slāņus, līdz sasniedzat vēlamo izmēru.

4. Pabeidziet ziedu

Pēc visu ziedlapu šūšanas pabeidziet ziedu, novietojot pogu vai lodītes centrā. Tas jūsu ziedam piešķirs skaistu un smalku apdari. Ja vēlaties, varat arī atstāt ziedu bez drupatas, tas ir pēc jūsu kritērija.

variācijas un padomi

Papildus auduma ziedu izgatavošanas pamata paņēmienam jūs varat izpētīt dažādas variācijas un stilus. Piemēram, jūs varat izmantot dažādu krāsu un izdruku audumus, lai radītu krāsainākus un dinamiskākus ziedus. Jūs varat arī pievienot auduma lapas, lai ziedu padarītu reālistiskāku.

Vēl viens padoms ir cita starpā izmantot dažāda veida audumus, piemēram, zīdu, satīnu, kokvilnu. Katrs auduma veids nodrošinās atšķirīgu rezultātu, tāpēc ir vērts mēģināt un redzēt, kuram vēlaties.

Turklāt jūs varat izmantot auduma ziedus dažādos veidos. Starp citiem aksesuāriem varat tos ievietot uz tiārām, skavām, piespraudēm, somām. Varat arī tos izmantot, lai izrotātu vāzes, galda izkārtojumus, kastes un pat izgatavotu auduma ziedu pušķi.

Mēs ceram, ka šis soli pa solim ir palīdzējis jums iemācīties pagatavot skaistu auduma ziedu. Atlaidiet savu radošumu un izveidojiet unikālus un burvīgus gabalus!