Kā padarīt matu šķipsnas vienatnē

Kā padarīt matu šķipsnas vienas

Vai esat noguris no vienas un tās pašas matu krāsas un vēlaties atjaunot savu izskatu? Kā būtu ar matu slēdzeņu izgatavošanu vienatnē? Šajā emuārā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai iegūtu pārsteidzošu rezultātu, neatstājot mājās. Turpiniet lasīt un uzziniet, kā!

1. solis: sagatavošana

Pirms sākat darīt šķipsnas, ir svarīgi pagatavot matus. Nomazgājiet to normāli un pārliecinieties, ka pirms turpināšanas tas ir pilnīgi sauss.

2. solis: šķiedru izvēle

Tagad ir pienācis laiks izlemt, kādu slēdzenes veidu vēlaties darīt. Cita starpā ir vairākas iespējas, piemēram, Kalifornijas šķipsnas, ombré mati, akcenti. Meklējiet atsauces un izvēlieties jums vispiemērotāko.

3. solis: šķiedru atdalīšana

Ar plānu kabeļa ķemmi atdaliet šķipsnas, kas tiks mainītas. Ja vēlaties, izmantojiet silikona vāciņu ar caurumiem, lai atvieglotu procesu.

4. solis: DECOLRANT Preparation

Sagatavojiet balināšanu atbilstoši iesaiņojuma instrukcijām. Izmantojiet plastmasas bļodu un suku, lai produktu uzklātu šķipsnām.

5. solis: balinātāja

pielietojums

Balinātāju uzklājiet uz šķipsnām, sākot ar galiem un paceļoties saknes virzienā. Pārliecinieties, vai produkts ir labi pārklāts ar visiem virzieniem.

6. solis: darbības laiks

Ļaujiet balinātājai darboties uz laiku, kas norādīts uz iepakojuma. Šajā periodā sekojiet līdzi matiem, lai pārliecinātos, ka rezultāts ir saskaņā ar vēlamo.

7. solis: skalošana un hidratācija

Pēc darbības laika rūpīgi izskalojiet matus, lai noņemtu visu balinātāju. Pēc tam uzklājiet mitrinošu masku, lai atgrieztu maigumu un spīdētu vados.

8. solis: apdare

Pabeidziet procesu, žāvējot un modelējot matus tā, kā vēlaties. Jūs varat izmantot žāvētāju, plakanu gludekli vai pat ļaut tam dabiski nožūt.

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot šķipsnas tikai matiem, vienkārši ielieciet to praksē un rokās ar atjaunotu izskatu. Atcerieties vienmēr būt uzmanīgiem, lietojot matus ķimikālijas un, ja nepieciešams, meklējiet profesionāļa palīdzību. Izklaidējieties un izmēģiniet jaunas krāsas!