Kā izveidot augšējo karti

Kā padarīt augšējo karti

Ja jūs meklējat veidu, kā izcelties un pārsteigt kādu ar personalizētu dāvanu, augšējās kartes izgatavošana var būt ideāls risinājums. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot pārsteidzošu augšējo karti.

nepieciešamie materiāli

  • Krāsains kartons
  • šķēres
  • Kola
  • Krāsainas pildspalvas
  • Dekoratīvās līmes

soli pa solim

1. Izvēlieties dizainu

Pirms sākat veidot labāko karti, ir svarīgi izlemt, kāds būs dizains. Jūs varat izvēlēties kaut ko vienkāršu un elegantāku vai kaut ko radošāku un jautrāku. Izmantojiet savu iztēli un izvēlieties dizainu, kas atbilst personai, kura saņems karti.

2. Izgrieziet kartonu

Ar šķērēm sagrieziet kartonu līdz vēlamajam augstākās kartes izmēram. Atcerieties atstāt pietiekami daudz vietas, lai dubultotu papīru uz pusēm.

3. Salieciet papīru uz pusēm

Salieciet papīru uz pusēm, pārliecinoties, ka malas ir izlīdzinātas. Labi nospiediet tā, lai kroks būtu labi marķēts.

4. Izrotājiet karti

Tagad ir pienācis laiks atbrīvot radošumu! Izmantojiet krāsainās pildspalvas, dekoratīvās uzlīmes un jebkuru citu materiālu, kuru esat izvēlējies, lai dekorētu karti. Uzrakstiet īpašu ziņojumu vai pievienojiet zīmējumus, kas atspoguļo kaut ko svarīgu personai, kura saņems karti.

5. Pievienojiet papildu elementus

Ja vēlaties padarīt karti vēl īpašāku, varat pievienot papildu elementus, piemēram, piedāvāto fragmentu no dziesmas, kas jums patīk, atsauksmes no īpašiem mirkļiem Ka jūs viņi gāja kopā vai pat attēls , kas jums atspoguļo kaut ko svarīgu.

6. Pabeidziet karti

Pēc kartes dekorēšanas, ļaujiet līmei pilnībā nožūt. Pārliecinieties, ka visi elementi ir labi fiksēti. Ja vēlaties, jūs varat nodot lakas slāni, lai aizsargātu rotājumu.

7. Piegādāt karti

Tagad, kad augšējā karte ir gatava, ir pienācis laiks to piegādāt īpašai personai. Jūs varat piegādāt personīgi vai nosūtīt to. Neatkarīgi no piegādes formas, persona noteikti būs priecīga par personalizēto dāvanu.

Mēs ceram, ka šis soli pa solim ir palīdzējis jums iemācīties izveidot labāko karti. Atlaidiet savu radošumu un izklaidējieties, radot personalizētas dāvanas!