Kā pagatavot Lieldienu olas

Kā pagatavot Lieldienu olas

Lieldienas nāk, un viena no šī laika gardākajām tradīcijām ir Lieldienu ola. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt gardas un personalizētas Lieldienu olas, lai dotu draugiem un ģimenei.

nepieciešamās sastāvdaļas:

  • Bārs bārā
  • Lieldienu olas
  • Jūsu izvēles aizpildījumi (brigadeiro, skūpsts, trifele utt.)
  • Konfekcijas, lai izrotātu

soli pa solim:

1. Kūstot šokolādi

Lai sāktu, sadaliet šokolādi nelielos gabaliņos un ievietojiet to mikroviļņu traukā. Mikroviļņu krāsns ar 30 sekunžu intervālu, maisot katru intervālu, līdz šokolāde ir pilnībā izkususi un gluda.

2. Formu aizpildīšana

Ar izkausēto šokolādi ņemiet uz Lieldienu olām un piepildiet tās ar šokolādi, labi izkliedējoties, lai pārklātu visu virsmu. Ledusskapī par dažām minūtēm, lai šokolāde varētu izmantot.

3. Pievienojot pildījumu

Pēc šokolādes sacietēšanas noņemiet ledusskapja formas un pievienojiet jūsu izvēlēto pildījumu. Tas var būt brigadeiro, skūpsts, trifele vai jebkurš cits piepildījums, kas jums patīk. Vienmērīgi izklājiet pildījumu formās.

4. Olu aizvēršana

Ar pievienoto pildījumu ņemiet vairāk izkausētu šokolādi un pārklājiet pildījumu, aizverot olas. Atkal atdzesējiet tā, lai šokolāde sacietētu.

5. Olu dekorēšana

Pēc olu pilnīgi nocietinātām, uzmanīgi tās noņemiet. Tagad ir pienācis laiks izrotāt! Izmantojiet krāsainus, sprinkles, šokolādes miziņu vai jebkuru citu jūsu izvēlēto priekšmetu, lai olas būtu vēl skaistākas un garšīgākas.

Papildu padomi:

– Izmantojiet labas kvalitātes šokolādi, lai iegūtu garšīgāku gala rezultātu.

– izmēģiniet dažāda veida pildījumus, lai mainītu olu garšu.

– iesaiņojiet olas celofānā un piesiet ar skaistu dāvanu lenti.

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot Lieldienu olas, padarīt rokas netīras un pārsteigt savus mīļos ar šiem mājās gatavotajiem priekiem. Izbaudiet Lieldienas un izklaidējieties, darot šokolādes olas!