Kā izgatavot papīra aploksni

Kā izveidot papīra aploksni

Vai jums kādreiz vajadzēja nosūtīt vēstuli vai ielūgumu, un vai jums nav aploksnes rokā? Neuztraucieties, papīra aploksnes izgatavošana ir vienkāršāka, nekā izklausās. Šajā rakstā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu pielāgotu aploksni, izmantojot tikai papīru un dažus pamatmateriālus.

nepieciešamie materiāli:

  • Papīrs
  • šķēres
  • Kola
  • Lineāls
  • Zīmulis

soli pa solim:

1. Izvēlieties papīru:

Lai izveidotu izturīgu aploksni, ieteicams izmantot biezāku papīru, piemēram, kartonu vai albumu papīru. Izvēlieties papīra lapu ar izvēlēto krāsu vai izdruku.

2. Izmēriet un atzīmējiet papīru:

Ar lineālu un zīmuli uz papīra izmēriet un atzīmējiet kvadrātu. Pasākums var atšķirties atkarībā no vēlamā aploksnes izmēra. Viens ieteikums ir izmantot 20×20 centimetra kvadrātu.

3. Salieciet papīru:

Salieciet papīru uz pusēm, pievienojoties diviem laukuma pretējiem galiem. Tad atlociet un atkal salieciet uz pusēm, pievienojoties pārējiem diviem pretējiem galiem. Jums būs izšķiroša formas salocīts papīrs.

4. Izgrieziet cilnes:

Ar šķērēm pēc marķētajām līnijām sagrieziet papīra atlokus. Cilnes jāsagriež tikai uz pusi papīra, lai aploksni varētu aizvērt vēlāk.

5. Līmējiet cilnes:

Uzklājiet līmi uz grieztām cilnēm un vēlreiz salieciet papīru, salīmējot cilnes vietā. Rūpīgi nospiediet, lai nodrošinātu labu fiksāciju.

6. Izrotājiet aploksni:

Tagad, kad aploksne ir gatava, varat to pielāgot, kā vēlaties. Izmantojiet krāsainas pildspalvas, uzlīmes, zīmogus vai jebkuru citu jūsu izvēlēto materiālu, lai aploksne būtu skaistāka un unikālāka.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā vienkārši un ātri pagatavot papīra aploksni. Atrisiniet savas problēmas ar aploksņu trūkumu un saviem sūtījumiem pievienojiet personalizētu pieskārienu. Izklaidējieties, veidojot!