Kā mainīt vārdu vietnē Instagram

Kā mainīt vārdu vietnē Instagram

Vai jūs nolēmāt, ka ir pienācis laiks mainīt savu vārdu Instagram? Neuztraucieties, tas ir vienkāršs un ātrs process. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā veikt šīs izmaiņas.

1. solis: piekļūstiet profila iestatījumiem

Atveriet lietotni Instagram un piesakieties savā kontā. Pēc tam noklikšķiniet uz sava profila ikonas, kas atrodas ekrāna apakšējā labajā stūrī. Profila lapā noklikšķiniet uz trīs horizontālo līniju ikonas augšējā labajā stūrī, lai atvērtu izvēlni opcijas.

2. solis: piekļūstiet konta iestatījumiem

Izvēlnē Opcijas izskauž ekrānu uz leju, līdz atrodat opciju “Iestatījumi”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai piekļūtu konta iestatījumiem.

3. solis: rediģējiet savu lietotājvārdu

Konta iestatījumos ieskicējiet ekrānu, lai atrastu opciju “Lietotājvārds”. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai rediģētu pašreizējo lietotāja vārdu.

4. solis: ievadiet jauno lietotājvārdu

Lietotājvārda rediģēšanas lapā ierakstiet jauno vārdu, kuru vēlaties izmantot. Atcerieties, ka nosaukumam jābūt pieejamam un ievērojiet Instagram lietošanas vadlīnijas.

5. solis: saglabāt izmaiņas

Pēc jaunā lietotājvārda ievadīšanas ekrāna augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz “Saglabāt” vai checkmark ikonu, lai saglabātu izmaiņas.

gatavs! Tagad jūsu vārds Instagram ir veiksmīgi mainīts. Atcerieties, ka pēc izmaiņām jūsu vecais lietotājvārds būs pieejams citiem.

Ir svarīgi atzīmēt, ka, mainot lietotājvārdu, tiks mainīta arī saite uz jūsu profilu. Tātad, ja jūs koplietojāt savu profila saiti citur, piemēram, savā vietnē vai citos sociālajos tīklos, atcerieties to atjaunināt.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk. Veiksmi ar jūsu vārda maiņu Instagram!