Kā atņemt TT kontu

Kā atņemt Twitter kontu

Privāts Twitter konts ir lielisks veids, kā kontrolēt to, ko jūs varat redzēt, un mijiedarboties ar saviem tweets. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā jūs varat atņemt jūsu Twitter kontu un nodrošināt savu privātumu platformā.

1. solis: piekļūstiet konta iestatījumiem

Lai sāktu, piesakieties savā Twitter kontā un ekrāna augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila fotoattēla. Suspendētajā izvēlnē atlasiet “Iestatījumi un privātums”.

2. solis: piekļūstiet privātuma iestatījumiem

Kreisajā pusē izvēlnē noklikšķiniet uz “Privātums un drošība”. Šeit jūs atradīsit visas iespējas, kas saistītas ar jūsu konta privātumu.

3. solis: aktivizējiet privātā konta opciju

Rullējiet lapu, līdz atrodat sadaļu “Tweet privātums”. Atzīmējiet lodziņu blakus, lai “aizsargātu manus tweets”, lai aktivizētu privātā konta opciju. To darot, tikai cilvēki, kurus jūs apstiprināt, varēs redzēt jūsu tweets.

4. solis: apstiprināt sekotājus

Tagad, kad jūsu konts ir privāts, jūs varat kontrolēt, kurš to var ievērot. Tajā pašā sadaļā “Tweet Privacy” noklikšķiniet uz “Pārskatīt pēc pieprasījumiem”. Šeit jūs varat apstiprināt vai atteikt pieprasījumus no cilvēkiem, kuri vēlas sekot jūsu kontam.

5. solis: pārvaldīt papildu privātuma iestatījumus

Papildus konta atņemšanai Twitter piedāvā citas privātuma iespējas, kuras varat konfigurēt atbilstoši savām vēlmēm. Piemēram, jūs varat izvēlēties, kurš var jūs iezīmēt fotoattēlos un video, kurš var redzēt jūsu sarunas un daudz ko citu. Izpētiet pieejamās iespējas un pielāgojiet tās atbilstoši savām vajadzībām.

Tagad, kad jūs zināt, kā atņemt savu Twitter kontu, izbaudiet platformu ar lielāku mierīgumu un privātumu. Atcerieties regulāri pārskatīt savus privātuma iestatījumus, lai pārliecinātos, ka tie ir saskaņā ar jūsu vēlmēm.