Kā salauzt slēdzeni

Kā salauzt slēdzeni

Dažās situācijās var būt nepieciešama slēdzene, piemēram, kad esat pazaudējis atslēgu vai jums ir nepieciešams piekļūt kaut kam steidzami. Tomēr ir svarīgi uzsvērt, ka slēdzenes pārkāpšana bez atļaujas ir nelikumīga un var izraisīt juridiskas sekas. Tāpēc šī raksta mērķis ir tikai sniegt izglītību un neveicina nekādas nelikumīgas darbības.

1. Mēģiniet atrast atslēgu

Pirms mēģināt salauzt slēdzeni, vienmēr ir ieteicams mēģināt atrast atslēgu. Pārliecinieties, ka neesat to pazaudējis vai ja kāds no jums var būt kopija. Ja neatrodat atslēgu, izpildiet nākamās darbības.

2. Izmantojiet griešanas knaibles

Clut knaibles var būt noderīgs instruments slēdzenes salaušanai. Novietojiet knaibles slēdzenes plānākā daļā, netālu no stieņa pieguļošā punkta. Uzklājiet spiedienu un sagrieziet slēdzeni. Atcerieties būt piesardzīgam, lai procesa laikā netiktu ievainots.

3. Izmantojiet zāģi

Zāģi var izmantot arī slēdzenes sadalīšanai. Novietojiet zāģi slēdzenes plānākā daļā un sāciet zāģi. Ir pacietība un turpiniet kalpot, līdz slēdzene sabojājas. Atkal esiet piesardzīgs, lai netiktu ievainots.

4. Zvaniet uz profesionālu atslēgu piekariņu

Ja jums nav ērti mēģināt paši salauzt slēdzeni vai ja jums nav nepieciešamo rīku, vienmēr ir ieteicams piezvanīt profesionālai atslēgu piekariņam. Viņiem ir pareizas zināšanas un instrumenti, lai droši un vēsi atvērtu.

Īsāk sakot, slēdzenes pārkāpšana bez atļaujas ir nelikumīga un var izraisīt likumīgas sekas. Tāpēc vienmēr mēģiniet atrast atslēgu pirms krasa pasākuma veikšanas. Ja neatrodat atslēgu, zvaniet uz profesionālu atslēgu piekariņu, lai droši un vēsi atrisinātu problēmu.