Kā paņemt iPhone no klusuma

Kā paņemt iPhone no klusuma

Vai jūs kādreiz esat bijis situācijā, kad nevarat dzirdēt savu iPhone spēli, jo viņš bija klusā režīmā? Tas var būt diezgan nomākti, it īpaši, ja jūs gaidāt svarīgu zvanu vai jums ir jāsaņem steidzams paziņojums. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā paņemt iPhone no klusuma un pārliecināties, ka jūs nekad nezaudējat svarīgu zvanu vai paziņojumu.

1. solis: atrodiet klusuma pogu

Pirmais solis, lai veiktu iPhone no klusuma, ir atrast klusuma pogu. Šī poga atrodas jūsu iPhone kreisajā pusē, tieši virs skaļuma pogām. Tam ir zvana ikona ar sarkanu pēdu, norādot, ka klusais režīms ir aktivizēts.

2. solis: slīdiet pogu uz augšu

Lai atspējotu kluso režīmu, vienkārši slieciet klusuma pogu uz augšu. Kad jūs to izdarīsit, zvanu ikona ar sarkano gājienu izzudīs no ekrāna, un jūsu iPhone būs gatava saņemt zvanus un atkal izklausīties paziņojumus.

3. solis: pārbaudiet skaņas iestatījumus

Pēc klusuma režīma atspējošanas ir svarīgi pārbaudīt iPhone skaņas iestatījumus, lai pārliecinātos, ka viss ir pareizi konfigurēts. Lai to izdarītu, dodieties uz lietotni “Iestatījumi” un atlasiet opciju “Skaņas un vibrācija”. Šajā sadaļā jūs varat pielāgot sistēmas pieskāriena, brīdinājumu un skaņu skaļumu atbilstoši jūsu vēlmēm.

4. solis: pārbaudiet sava iPhone

skaņu

Pēc iepriekšējo darbību veikšanas ieteicams pārbaudīt iPhone skaņu, lai pārliecinātos, ka tā darbojas pareizi. Palūdziet kādam piezvanīt uz jūsu numuru vai nosūtīt sev ziņojumu, lai pārbaudītu, vai tiek aktivizēta pieskāriena un paziņojumu skaņa.

Tagad, kad jūs zināt, kā atbrīvot iPhone no klusuma, jums nekad nebūs jāuztraucas par svarīgu zvanu vai paziņojumu zaudēšanu. Atcerieties vienmēr pārbaudīt sava iPhone skaņas iestatījumus, lai pārliecinātos, ka tie ir pielāgoti atbilstoši jūsu vēlmēm. Mēs ceram, ka šis emuārs ir bijis noderīgs un ka jūs varat maksimāli izmantot savu iPhone!