Kā ņemt drukāt iPhone 11

Kā uzņemt drukāšanu iPhone 11

Ja esat iPhone 11 lietotājs un meklējat veidu, kā izdrukāt ierīces ekrānu, esat nonācis pareizajā vietā! Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā to izdarīt vienkārši un ātri.

1. solis: atrodiet pogas

Lai paņemtu drukāšanu iPhone 11, jums jāatrod pareizās pogas. IPhone 11, nepieciešamā poga ir sānu poga (atrodas ierīces labajā pusē) un skaļuma palielināšanas poga (atrodas ierīces kreisajā pusē).

2. solis: sagatavojiet ekrānu

Pirms drukas uzņemšanas pārliecinieties, ka ekrāns parāda tieši to, ko vēlaties uztvert. Atveriet lietotni, tīmekļa lapu vai attēlu, kuru vēlaties uzņemt.

3. solis: ņemiet drukāšanu

Tagad, kad jums ir sagatavots ekrāns, ir pienācis laiks ņemt drukāšanu. Vienlaicīgi nospiediet pogu Sānu un palielināt pogu. Jūs redzēsit īsu animāciju ekrānā un dzirdēsit aizvara skaņu, norādot, ka izdruka tika veiksmīgi uzņemta.

4. solis: piekļuves drukāšana

Pēc drukas uzņemšanas jūs varat tai nekavējoties piekļūt, pieskaroties miniatūrai, kas parādās ekrāna apakšējā kreisajā stūrī. Tas atvērs drukas attēlu, kur varat to apskatīt, rediģēt vai dalīties.

5. solis: saglabājiet drukāšanu

Ja esat apmierināts ar drukāšanu un vēlaties to saglabāt savā ierīcē, pieskarieties koplietošanas ikonai (kuru apzīmē kvadrāts ar augšupvērstu bultiņu) un atlasiet opciju “Saglabāt attēlu”. Drukāšana tiks saglabāta jūsu fotogalerijā.

6. solis: dalīties ar drukāšanu

Papildus drukas saglabāšanai jūs varat to dalīties arī ar citiem. Lai to izdarītu, atkal pieskarieties koplietošanas ikonai un izvēlieties vēlamo koplietošanas metodi, piemēram, nosūtot pa ziņojumu, e -pastu vai sociālajiem tīkliem.

Secinājums

Drukas iphone 11 lietošana ir vienkāršs un ātrs uzdevums, pateicoties sānu pogām un palielinot skaļumu. Veiciet iepriekšminētās darbības, un jūs varat viegli uztvert jebkuru ierīces ekrānu. Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs un ka jūs varat maksimāli izmantot šo iPhone 11 funkciju!