Kā lietot dekongex plus

Kā lietot dekongex plus

Decongex Plus ir zāles, ko izmanto, lai mazinātu saaukstēšanās un saaukstēšanās simptomus, piemēram, deguna sastrēgumus, iesnas, galvassāpes un drudzi. Ir svarīgi pareizi ievērot lietošanas instrukcijas, lai nodrošinātu zāļu efektivitāti un izvairītos no iespējamām blakusparādībām.

Posoloģija

Ieteicamā deva pieaugušajiem un bērniem, kas vecāki par 12 gadiem, ir 1 tablete ik pēc 6 stundām, nepārsniedzot 4 tabletes 24 stundās. Bērniem no 6 līdz 12 gadiem ieteicamā deva ir puse tabletes ik pēc 6 stundām, nepārsniedzot 2 tabletes 24 stundās.

Lietošanas režīms

Decongex plus tablete jāēd veselu, ar ūdeni, bez atkāpšanās vai košļājot. Ir svarīgi ievērot 6 stundu intervālu starp devām un nepārsniegt ieteicamo maksimālo dienas devu.

Uzmanība: decongex plus ir kontrindicēts bērniem līdz 6 gadu vecumam, grūtniecēm, laktācijas, pacienti ar hipertensiju, sirds slimībām, hipertireozi, glaukomu, prostatas problēmām un alerģiju pret jebkuru no formulas sastāvdaļām.

blakusparādības

Tāpat kā jebkuras zāles, dekongekss plus var izraisīt dažas blakusparādības, piemēram, miegainību, reiboni, sausu muti, nelabumu un sirdsklauves. Ja kāds no šiem simptomiem saglabājas vai pastiprinās, ir svarīgi meklēt medicīnisko palīdzību.

Papildu ieteikumi

Papildus Decongex Plus lietošanai ir svarīgi veikt dažus pasākumus, lai mazinātu gripas vai aukstuma simptomus, piemēram, atpūsties, dzert daudz šķidruma, izvairīties no gaisa kondicionēšanas vai ļoti aukstuma, kā arī veselīga un līdzsvarota uztura uzturēšana. Līdz

Atcerieties, ka šis emuārs neaizstāj medicīnisko konsultāciju. Pirms jebkādas narkotiku ārstēšanas uzsākšanas vienmēr konsultējieties ar veselības aprūpes speciālistu.

  • Atsauces: