Kā redzēt ziņojumu, kas izdzēsts Instagram

Kā redzēt ziņojumu, kas izdzēsts Instagram

Ja jūs jau esat izmantojis pietiekami daudz laika Instagram, jūs, iespējams, esat saskāries ar situāciju, kad esat izdzēsis ziņu. Tas var būt nomākts, kad jums ir jāatgūst svarīga informācija vai vienkārši vēlaties uzzināt, kas tika uzrakstīts. Par laimi, ir daži veidi, kā redzēt ziņojumus Instagram. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas iespējas.

1. Pārbaudiet lietojumprogrammas kešatmiņu

Veids, kā mēģināt atgūties no Instagram ziņojumiem, ir lietotņu kešatmiņas pārbaude. Kešatmiņa ir pagaidu uzglabāšanas zona, kurā lietojumprogramma saglabā datus, lai atvieglotu vēlāk piekļuvi. Veiciet šīs darbības:

  • Atveriet ierīces iestatījumus
  • Meklējiet lietojumprogrammas sadaļu
  • Instagram atrodiet instalēto lietojumprogrammu sarakstā
  • Pieskarieties “Storage”
  • Atlasiet “Notīrīt kešatmiņu”
  • Pēc Instagram kešatmiņas tīrīšanas atkal atveriet lietotni un pārliecinieties, ka izdzēstie ziņojumi ir atgūti.

    2. Izmantojiet trešo personu lietojumprogrammas

    Ir vairākas pieejamas trešās puses pieteikumi, kas apgalvo, ka var atgūt no Instagram. Tomēr ir svarīgi būt uzmanīgam, lietojot šīs lietojumprogrammas, jo tās var radīt risku jūsu datu drošībai. Pirms jebkuras lietojumprogrammas lejupielādes noteikti meklējiet un izlasiet atsauksmes.

    3. Sazinieties ar Instagram atbalstu

    Ja jums neizdevās veikt iepriekšējās iespējas, var būt noderīgi sazināties ar Instagram atbalstu. Viņiem var būt informācija par to, kā atgūt izdzēstos ziņojumus, vai arī var sniegt papildu palīdzību.

    Atcerieties, ka dažos gadījumos izdzēstos ziņojumus var neatgūt. Tāpēc tā vienmēr ir laba prakse, kas dublē svarīgu informāciju vai atbilstošu sarunu ekrāna nozvejas uzņemšanu.

    Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs, lai jūs saprastu, kā redzēt ziņojumus, kas izdzēsti Instagram. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet komentāru zemāk.