Kā cept kūku uz gaisa cepšanas

Kā cept kūku uz gaisa mazuļiem

Ja jūs esat mājās gatavotu kūku cienītājs, bet jūs nevēlaties ieslēgt cepeškrāsni, lieliska iespēja ir izmantot gaisa cepuri. Šī daudzpusīgā un praktiskā mašīna var būt sabiedrotā, cepot garšīgu kūku. Šajā rakstā mēs jums iemācīsim soli pa solim, kā cept kūku gaisa cepurē, nodrošinot pārsteidzošu rezultātu.

1. solis: pagatavojiet kūkas mīklu

Pirmais solis ir kūkas mīklas sagatavošana. Kūkas recepti varat izmantot savai izvēlei, vai tā būtu šokolāde, burkāns, kukurūzas milti, cita starpā. Izpildiet receptes instrukcijas un sajauciet visas sastāvdaļas līdz gludai.

2. solis: Sākums forma

Pēc tam ieeļļojiet formu, kas tiks izmantota gaisa cepšanā. Izmantojiet nelielu sviestu vai eļļu un labi izklājiet visā virsmā, nodrošinot, ka kūka nelip.

3. solis: ielejiet masu formā

Ielejiet kūkas mīklu ietaukotā formā, piepildot apmēram 2/3 no formas jaudas. Atcerieties atstāt vietu kūkas augšanai gatavošanas procesā.

4. solis: Uzkarsē gaisa friteri

Pirms pannas ievietošanas ar kūkas mīklu uz gaisa cepšanas, ir svarīgi to uzkarsēt. Pagrieziet mašīnu temperatūrā, ko norāda kūkas recepte, un ļaujiet tai dažas minūtes sildīt.

5. solis: ielieciet pannu uz gaisa friteru

Ar uzkarsētu gaisa cepuri ielieciet pannu ar kūkas mīklu mašīnas iekšpusē. Pārliecinieties, ka forma nepieskaras gaisa friteru sienām, lai karstais gaiss varētu brīvi cirkulēt.

6. solis: pielāgojiet gatavošanas laiku

Pielāgojiet vārīšanas laiku atbilstoši kūkas receptei. Parasti ceptas kūkas gaisa cepurē ir nedaudz īsākas nekā parastajā krāsnī. Sekojiet līdzi receptē norādīto laiku un veiciet nepieciešamo pielāgošanu.

7. solis: pārbaudiet vārīšanas punktu

Pēc norādītā vārīšanas laika pārbaudiet kūkas cepšanas punktu. Izmantojiet zobu bakstāmo un stimulējiet kūkas centrā. Ja zobu bakstāmais iznāk tīrs, tas nozīmē, ka kūka ir gatava. Pretējā gadījumā ļaujiet cept vēl dažas minūtes.

8. solis: noņemiet kūku no gaisa fritera

Kad kūka ir gatava ar termisko cimdu palīdzību, noņemiet gaisa friteru formu. Ļaujiet kūkai dažas minūtes atdzist pirms tam, kad tiek noņemts.

9. solis: atvienojiet un kalpojiet

Rūpīgi noņemiet kūku un tad pasniedziet. Jūs varat izrotāt ar apledojuma cukuru, šokolādes sīrupu, svaigiem augļiem vai jebkuru citu, ko vēlaties.

Tagad, kad jūs zināt, kā cept kūku uz gaisa cepšanas, izmantojiet iespēju izmēģināt dažādas garšas un pārsteigt savu ģimeni un draugus ar garšīgām un jaukām kūkām. Air Fryer ir lieliska iespēja tiem, kas virtuvē meklē praktiskumu un pārsteidzošus rezultātus. Laba apetīte!