Kā pirmo reizi kādu noskūpstīt

Kā pirmo reizi kādu noskūpstīt

Kissing pirmo reizi var būt aizraujoša un nedaudz biedējoša pieredze. Ir dabiski justies nervozi vai nedroši, taču atcerieties, ka visi kādā brīdī to pārdzīvo. Šajā emuārā mēs dalīsimies ar dažiem padomiem un vadlīnijām, kas palīdzēs jums ar kādu īpašu neaizmirstamu un patīkamu skūpstu.

1. Sagatavojiet sevi garīgi

Pirms pirmo reizi skūpstīt kādu, ir svarīgi būt garīgi sagatavotiem. Atcerieties, ka skūpsts ir pieķeršanās un tuvības izpausmes forma, un tam jābūt vienprātīgam. Pārliecinieties, ka abi ir ērti un ieinteresēti skūpstīties.

2. Izveidojiet ērtu vidi

KISS brīdim izvēlieties klusu un ērtu vietu. Izvairieties no aizņemtām vai trokšņainām vietām, jo ​​tas var novērst uzmanību no jums abiem. Mierīga un intīma vide palīdzēs radīt romantisku atmosfēru.

3. Sāciet lēnām

Kad pienāks skūpsta laiks, sāciet lēnām. Nolieciet pret cilvēku un viegli aizveriet viņu acis. Sāciet ar maigu un laipnu skūpstu uz lūpām. Neuztraucieties par sarežģītu vai intensīvu kustību veikšanu agri. Izmantojiet brīdi un pakāpeniski palieliniet intensitāti, saskaņā ar jūsu partnera reakciju.

4. Izmantojiet rokas

Skūpstoties, izmantojiet rokas, lai glāstītu seju, matus vai muguru. Tas palielina tuvības sajūtu un padara skūpstu vēl īpašāku. Atcerieties būt laipns un cieņpilns, spēlējot savu partneri.

5. Cieniet robežas

Ir svarīgi ievērot sava partnera robežas. Ja viņš vai nu šķiet neērti, vai arī neatbilst skūpstam, nekavējoties apstājieties. Piekrišana ir būtiska jebkurā fiziskā mijiedarbībā.

6. Sazināties

Saziņa skūpsta laikā ir būtiska. Ja jūs baudāt skūpstu, varat to signalizēt ar mazām skaņām vai kustībām. Ja jūs nejūtaties ērti, ir svarīgi to izteikt arī laipni un ar cieņu.

7. Izbaudiet mirkli

Visbeidzot, atcerieties izbaudīt mirkli. Pirmoreiz skūpstīt kādu, ir unikāla un īpaša pieredze. Atpūtieties, izklaidējieties un pašlaik jāatstāj.

Mēs ceram, ka šie padomi jums ir bijuši noderīgi. Atcerieties, ka katrs cilvēks ir unikāls un viņam ir atšķirīgas vēlmes. Vissvarīgākais ir cienīt un sazināties ar savu partneri. Tagad dodieties uz priekšu un izbaudiet savu pirmo skūpstu!