Kā atcelt pasūtījumu uz Shein

Kā atcelt pasūtījumu uz Shein

Vai jūs veicāt pirkumu Shein un tagad jums bija jāatceļ pasūtījums? Neuztraucieties, šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā atcelt pasūtījumu Shein.

1. solis: piekļūstiet vietnei Shein

Lai atceltu pasūtījumu Shein, jums jāpiekļūst veikala oficiālajai vietnei. Vēlams atvērt pārlūkprogrammu un adreses joslā ierakstiet “www.hein.com”.

2. solis: piesakieties savā kontā

Pēc piekļuves vietnei Shein, piesakieties savā kontā, izmantojot savu e -pastu un reģistrēto paroli. Ja jums vēl nav konta, jums tas būs jāizveido pirms došanās.

3. solis: piekļūstiet pasūtījuma lapai

Vietnes galvenajā izvēlnē atrodiet opciju “Mani pasūtījumi” vai “mans konts” un noklikšķiniet uz tā. Tas jūs aizvedīs uz lapu, kurā varat apskatīt visus pasūtījumus.

4. solis: atrodiet pasūtījumu, kuru vēlaties atcelt

Pasūtījuma lapā atrodiet pasūtījumu, kuru vēlaties atcelt. Parasti jaunākie pasūtījumi parādās saraksta augšgalā. Noklikšķiniet uz pasūtījuma numuru, lai atvērtu informāciju.

5. solis: pieprasījuma atcelšana

Pasūtījuma detaļās meklējiet atcelšanas iespēju. Šī opcija var atšķirties atkarībā no pasūtījuma statusa. Ja neatrodat atcelšanas iespēju, sazinieties ar Shein klientu atbalstu, lai saņemtu palīdzību.

6. solis: pagaidiet atcelšanas apstiprinājumu

Pēc atcelšanas pieprasīšanas gaidiet apstiprinājumu no Shein. Vietnē jūs saņemsit e -pastu vai paziņojumu, informējot, vai atcelšana ir pieņemta.

Atcerieties, ka ne visus pasūtījumus var atcelt, it īpaši, ja tie jau notiek nosūtīšanas procesā. Ja atcelšana nav iespējama, varat sazināties ar klientu atbalstu, lai pārbaudītu citas pieejamās iespējas.

Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata ir bijusi noderīga, lai jūs varētu atcelt pasūtījumu Shein. Ja jums ir kādi papildu jautājumi, nevilcinieties sazināties ar veikalu.