Kā ievietot ausi CNH

Kā uzlikt ausi uz cnh

Ja esat profesionāls autovadītājs vai vēlaties kļūt par vienu, ir svarīgi zināt, kā ievietot ausi (vingrināt apmaksātu darbību) savā CNH (Nacionālās autovadītāja apliecība). Ausis ir obligāts ieraksts tiem, kas veic maksas aktivitātes ar transportlīdzekļiem, piemēram, pieteikšanās vadītājiem, taksometru vadītājiem, skolu transporta vadītājiem.

soli pa solim, lai ausu uzliktu uz cnh

Lai uzliktu ausi uz jūsu CNH, rīkojieties šādi:

  • Pārbaudiet prasības: Pirms procesa uzsākšanas pārliecinieties, ka esat izpildījis nepieciešamās prasības, lai iegūtu ausu. Parasti ir jābūt vairāk nekā 21 gadu vecam, ir galīgs CNH un pēdējos 12 mēnešos nav izdarījis nopietnus pārkāpumus.
  • Apkopojiet dokumentāciju: atdaliet nepieciešamos dokumentus, lai pieprasītu auss iekļaušanu CNH. Parasti ir nepieciešams ID, CPF, dzīvesvietas pierādījums, maksas maksāšanas pierādījums un ir nepieciešams negatīvs sodāmības reģistra sertifikāts.
  • Ieplānojiet Pakalpojumu: sazinieties ar iestāžu, kas atbild par jūsu valsts trafiku, un ieplānojiet laiku procedūras veikšanai. Dažos gadījumos ir iespējams mērogot tiešsaistē.
  • Salīdziniet ar pakalpojumu: Plānotajā dienā un laikā dodieties uz norādīto vietu, kas ņem visus nepieciešamos dokumentus. Atcerieties, ka oriģinālais CNH ir rokā.
  • Aizpildiet veidlapu: Apkalpošanā jūs saņemsit veidlapu, kuru aizpildīt ar saviem personas datiem un informāciju par veiktajām maksas darbībām.
  • Maksājiet maksu: Pēc veidlapas aizpildīšanas jums būs jāmaksā CNH ausu iekļaušanas maksa. Vērtība var atšķirties atkarībā no stāvokļa.
  • Veiciet eksāmenus: Atkarībā no satiksmes aģentūras var būt nepieciešams veikt medicīniskus un psiholoģiskus eksāmenus, lai pierādītu jūsu spējas veikt apmaksātu darbību.
  • Pagaidiet, kamēr jauns CNH: Pēc visu procedūru pabeigšanas gaidiet, kamēr jūsu jaunais CNH iekļaus ausu. Satiksmes aģentūras dati var atšķirties.
  • EAR nozīme CNH

    auss iekļaušana CNH ir kritiska tiem, kas veic maksas aktivitātes ar transportlīdzekļiem. Papildus tam, ka tā ir juridiska prasība, auss nodrošina, ka autovadītājs ir piemērots un pilnvarots veikt šāda veida aktivitātes, piedāvājot lielāku drošību gan profesionāliem, gan pasažieriem.

    Turklāt auss trūkums CNH var izraisīt naudas sodus un sodus un pat var izraisīt autovadītāja apliecības apturēšanu.

    Secinājums

    ausu ievietošana CNH ir salīdzinoši vienkāršs process, taču jāpievērš uzmanība prasībām un nepieciešamajām dokumentācijām. Sekojiet soli pa solim, kas parādīts šajā rakstā, un ievērojiet tiesību aktus, lai veiktu maksas aktivitātes ar transportlīdzekļiem.

    Vienmēr atcerieties konsultēties ar savas valsts satiksmes aģentūru, lai iegūtu atjauninātu informāciju par nepieciešamo procedūru un dokumentiem.

    Ar ausi, kas ir pienācīgi iekļauta jūsu CNH, jūs varat veikt savu apmaksātu darbību ar mieru un drošību.