Kā confecting kūku ar putukrējumu

Kā confecting kūku ar putukrējumu

Konficients Kūka ar putukrējumu var šķist grūts uzdevums, taču ar dažiem padomiem un paņēmieniem jūs varat izveidot skaistu un garšīgu kūku. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pagatavot kūku ar putukrējumu, un mēs dalīsimies arī ar dažiem papildu padomiem, kā padarīt jūsu kūku vēl īpašāku.

1. solis: sagatavojiet putukrējumu

Pirmais solis, lai pagatavotu kūku ar putukrējumu, ir sagatavot putukrējumu. Jūs varat iegādāties gatavu putukrējumu vai pagatavot savu mājās. Lai pagatavotu mājas putukrējumu, jums būs nepieciešams svaigs auksts krēms, apledojuma cukura un vaniļas esence. Sakiet krēmu maisītājā, līdz tas sāk sabiezēt, pievienojiet apledojuma cukuru un vaniļas esenci un turpiniet pukstēt, līdz stingras virsotnes.

2. solis: pagatavojiet kūku

Pirms sākat gatavot kūku, pārliecinieties, ka tā ir pilnīgi auksta. Ja kūka ir karsta, putukrējums var izkausēt un nekļūt stingri. Pārliecinieties arī, lai izlīdzinātu kūku, sagriežot jebkuru augstāku daļu. Tas nodrošinās, ka kūka ir līdzenai un vieglākai.

3. solis: uzklājiet putukrējuma slāni

Lai sāktu gatavot kūku, uz visas kūkas virsmas uzklājiet plānu putukrējuma kārtu. Tas palīdzēs salabot drupatas un izveidot rotājuma bāzi. Izmantojiet lāpstiņu, lai vienmērīgi izkliedētu putukrējumu.

4. solis: izrotājiet kūku

Tagad ir pienācis laiks izlaist radošumu un izrotāt kūku ar putukrējumu. Jūs varat izmantot makaronu sprauslas, lai izveidotu dažādas formas un faktūras. Sāciet ar kūkas malām un dodieties augšup centrā. Jūs varat darīt rozetes, zvaigznes, ziedus un daudz ko citu. Izmantojiet lāpstiņu, lai iztaisnotu putukrējumu un izveidotu gludu un vienmērīgu efektu.

5. solis: pabeidziet dekorāciju

Pēc kūkas pagatavošanas ar putukrējumu jūs varat pabeigt dekorāciju ar dažiem papildu elementiem. Jūs varat pievienot svaigus augļus, šokolādes miziņu, krāsainu konditorejas izstrādājumu vai pat ēdamus ziedus. Izmantojiet savu radošumu un padariet kūku vēl skaistāku un garšīgāku.

Tagad, kad jūs zināt, kā pagatavot kūku ar putukrējumu, ir pienācis laiks to ieviest praksē un pārsteigt savus draugus un ģimeni ar garšīgu un skaisti dekorētu kūku. Atcerieties praktizēt un izmēģināt dažādas metodes un rotājumus, lai uzlabotu savas konditorejas prasmes. Izklaidējies un laba apetīte!