Kā iegūt alternatīvo Gmail kodu

Kā iegūt alternatīvo Gmail kodu

Ja jums ir grūtības piekļūt savam Gmail kontam vai jums ir nepieciešams alternatīvs kods, lai pieteiktos, šis raksts ir paredzēts jums. Šeit mēs soli pa solim paskaidrosim, kā iegūt alternatīvo Gmail kodu.

1. solis: piekļūstiet Gmail pieteikšanās lapai

Vispirms atveriet pārlūkprogrammu un apmeklējiet Gmail pieteikšanās lapu. Ievadiet savu e -pasta adresi un noklikšķiniet uz “Nākamais”.

2. solis: aizmirsāt paroli?

Pieteikšanās lapā noklikšķiniet uz “Aizmirsāt paroli?”. Tas jūs aizvedīs uz Gmail konta atkopšanas lapu.

3. solis: atkopšanas iespējas

Šeit jums būs dažas iespējas atgūt kontu. Atlasiet opciju “Saņemt alternatīvu kodu” un noklikšķiniet uz “Turpināt”.

4. solis: identitātes pārbaude

Gmail lūgs jums pārbaudīt savu identitāti. Atkarībā no konta iestatījumiem jūs varat saņemt e -pasta verifikācijas kodu, īsziņu vai telefona zvanu.

5. solis: ievadiet alternatīvo kodu

Pēc alternatīvā koda saņemšanas to ievadiet Gmail konta atkopšanas lapā un noklikšķiniet uz “Turpināt”.

6. solis: no jauna definē savu paroli

Pēc pareizas alternatīvā koda ievadīšanas jūs tiksit novirzīts uz paroles atkārtotas definīcijas lapu. Izveidojiet jaunu drošu paroli un noklikšķiniet uz “Redefinity parole”.

gatavs! Tagad jūs saņēmāt alternatīvu Gmail kodu un veiksmīgi no jauna definējāt paroli. Atcerieties pierakstīt savu jauno paroli drošā vietā, lai izvairītos no nākotnes problēmām.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir vairāk jautājumu vai jums ir nepieciešama vairāk informācijas, skatiet Gmail palīdzības sadaļu vai sazinieties ar tehnisko atbalstu.