Kā izveidot attēlu Midjourney

Kā izveidot attēlu Midjourney

Ja jūs meklējat veidu, kā izveidot attēlu Midjourney, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā emuārā mēs soli pa solim izpētīsim, kā izveidot attēlu, izmantojot Midjourney pieejamās funkcijas.

1. solis: Piekļuve Midjourney

Lai sāktu, dodieties uz Midjourney caur savu preferenču pārlūku. Pārliecinieties, ka jums ir aktīvs konts un piesakieties.

2. solis: atlasiet opciju “Izveidot attēlu”

Midjourney vadības panelī jūs atradīsit vairākas iespējas. Atlasiet opciju “Izveidot attēlu”, lai sāktu izveides procesu.

3. solis: izvēlieties attēla tips

Midjourney piedāvā dažāda veida attēlus, kurus jūs varat izvēlēties. Atlasiet veidu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, un noklikšķiniet uz “Nākamais”.

4. solis: pielāgojiet savu attēlu

Tagad ir pienācis laiks pielāgot savu attēlu. Izmantojiet MidJourney pieejamos rīkus, lai attēlam pievienotu tekstu, formas, krāsas un citus vizuālos elementus. Esiet radošs un izmēģiniet dažādas iespējas.

5. solis: saglabājiet un eksportējiet savu attēlu

Pēc attēla pabeigšanas noklikšķiniet uz “Saglabāt”, lai to saglabātu Midjourney. Tad jūs varat eksportēt savu attēlu dažādos formātos, piemēram, JPEG vai PNG, izmantošanai citos projektos.

6. solis: kopīgojiet savu attēlu

Tagad, kad esat izveidojis savu tēlu Midjourney, ir pienācis laiks to dalīties ar pasauli! Izmantojiet koplietošanas iespējas, kas pieejamas Midjourney, lai nosūtītu savu attēlu pa e -pastu, kopīgotu sociālajos tīklos vai iekļautu to vietnē.

Secinājums

Midjourney ir spēcīgs rīks attēlu radīšanai ātri un viegli. Izmantojot pieejamos resursus, varat izveidot pielāgotus attēlus izmantošanai personīgos vai profesionālos projektos. Veiciet iepriekš minētās darbības un sāciet izveidot savus attēlus šodien Midjourney!