Kā pielāgot Abada

Kā pielāgot Abadá

Abadás pielāgošana ir lielisks veids, kā padarīt savu unikālo un personalizēto karnevāla kreklu. Izmantojot dažus vienkāršus paņēmienus un radošumu, jūs varat pārvērst kopēju abatu par ievērojamu gabalu ielas blokā. Šajā rakstā mēs jums parādīsim dažas idejas un padomus, lai pielāgotu savu Abba un šūpotu The REvelry!

Pielāgošanas paņēmieni

Ir vairākas metodes, kuras varat izmantot, lai pielāgotu savu ABBA. Sākot ar stratēģiskiem griezumiem līdz akmens lietojumprogrammām, tas viss būs atkarīgs no jūsu stila un rezultāta, kuru vēlaties sasniegt. Pārbaudiet dažas iespējas:

griezumi un pietauvošanās vietne

Viens no vienkāršākajiem ABADA pielāgošanas veidiem ir griezumi un pietauvošanās. Jūs varat veikt griezumus uz piedurknēm, sāniem vai aizmuguri, radot vairāk noņemtu efektu. Turklāt stratēģiskās pietauvošanās var novērtēt kakla izgriezumu un padarīt daļu pielāgotu ķermenim.

akmens lietojumprogrammas

Ja vēlaties gaišāku un krāšņāku abatu, akmens lietojumprogrammas ir lieliska iespēja. Lai izveidotu zīmējumus un rakstus t -kreklā, varat izmantot rhinestones, fliterus, fliterus un citus materiālus. Vienkārši ielīmējiet akmeņus ar auduma līmi un ļaujiet tam pirms lietošanas nožūt.

Glezniecība un apzīmogošana

Vēl viena interesanta iespēja ir izmantot auduma krāsas vai gatavas izdrukas, lai pielāgotu ABBA. Jūs varat izgatavot bezmaksas dizainu, izmantot zīmogus vai pat sagriezt veidnes un krāsot. Ja vēlaties, ir iespējams izmantot arī apzīmogošanas paņēmienus, piemēram, ekrāna drukāšanu vai attēla pārsūtīšanu.

Padomi, kā pielāgot Abada

Tagad, kad jūs zināt dažus pielāgošanas paņēmienus, pārbaudiet dažus padomus, kā padarīt jūsu Abadad vēl pārsteidzošāku:

  • Pirms sākat pielāgošanu, labi mazgājiet un izžāvējiet, lai nodrošinātu, ka krāsa un akmeņi ir pareizi nostiprinājušies;
  • ABBA iekšpusē izmantojiet kartona vai plastmasas pamatni, lai novērstu krāsas vai līmes noplūdi uz otru pusi;
  • Izmēģiniet ABBA, pirms pielāgot, lai identificētu punktus, kuriem nepieciešami pielāgojumi, piemēram, ļoti platas piedurknes vai ļoti slēgta kakla izgriezums;
  • Ja izmantojat auduma tintes, izvēlieties dinamiskas krāsas, kas apvienojas ar jūsu Abba priekšlikumu;
  • Ja vēlaties, izmantojiet lentes, īri un citus materiālus, lai papildinātu pielāgošanu;
  • Nebaidieties uzdrošināties un būt radošam. Pielāgošana ir lieliska iespēja izteikt savu personību un stilu.
  • Secinājums

    Abadás pielāgošana ir jautra darbība, kas ļauj jums izveidot ekskluzīvu gabalu karnevālam. Izmantojot pareizās metodes un nelielu iztēli, jūs varat pārvērst kopēju abatu par patiesu mākslas darbu. Sekojiet šī raksta padomiem un Rock the Street Block!