Kā zemu CNPJ

Kā zemu līdz cnpj

Ja jums ir uzņēmums un vēlaties izbeigt savu darbību, jums jāveido CNPJ (Nacionālais juridisko personu reģistrs). Šis process ir būtisks, lai izvairītos no nākotnes problēmām un nodrošinātu, ka visas nodokļu un darba saistības tiek izpildītas pareizi.

soli pa solim uz zemu cnpj

Lai nomestu CNPJ, rīkojieties šādi:

  • Pārbaudiet neizlemtās saistības: Pirms uzsākt zemā procesa procesu, ir svarīgi pārbaudīt, vai ir kādas gaidāmās aģentūras, piemēram, IRS, sociālā drošība un komercvalde. Pārliecinieties, vai visas saistības ir atjauninātas.
  • Sagatavojiet nepieciešamo dokumentāciju: Lai pierakstītu CNPJ, jums būs jāapkopo daži dokumenti, piemēram, uzņēmēja pieteikums vai uzņēmuma izbeigšana, cita starpā deklarācija par darbību izmiršanu. Skatiet IRS, lai iegūtu pilnu sarakstu.
  • Veikt maksu par maksu: Dažos gadījumos ir jāmaksā nodevas, lai CNPJ būtu pilsētas centrā. Pārliecinieties, vai ir jāmaksā kāda summa, un maksājums noteiktā termiņā.
  • Piegādājiet dokumentāciju: ar visiem dokumentiem rokā, dodieties uz komercvaldei vai iestādi, kas ir atbildīga par uzņēmumu reģistrēšanu jūsu reģionā, un piegādā nepieciešamo dokumentāciju LOWE CNPJ. /LI>
  • Pagaidiet apstiprinājumu: pēc dokumentācijas piegādes gaidiet CNPJ centra apstiprinājumu. Šis process var aizņemt dažas dienas, tāpēc esiet pacietīgs.
  • Svarīgi:

    Nometot CNPJ, ir svarīgi paziņot visiem kompetentiem struktūrām par uzņēmuma darbību slēgšanu. Tas cita starpā ietver IRS, sociālo nodrošinājumu, komercvalde. Turklāt ir svarīgi slēgt visas darba un nodokļu saistības, piemēram, darbinieku apmaksu un nepieciešamo paziņojumu piegādi.

    Tāpēc pirms CNPJ pazemināšanas pārliecinieties, ka visas saistības ir atjauninātas un pareizi seko iepriekšminētajam solim pa solim. Tādā veidā jūs izvairīsities no turpmākām problēmām un likumīgi un pareizi izbeigsit savas darbības.