Kā atstāt baltās drēbes

Kā padarīt baltas drēbes vienmēr nevainojamas

Baltu drēbju skapī ir sinonīms elegancei un izsmalcinātībai. Tomēr šo gabalu turēšana vienmēr ir nevainojama var būt izaicinājums. Galu galā ir ierasts, ka laiks kļūst dzeltens vai iekrāsots. Bet neuztraucieties, šajā rakstā mēs jums iemācīsim dažus droši padomus, kā padarīt baltas drēbes kā jaunas.

1. Atdaliet baltās drēbes no krāsainajām

Pirmkārt, mazgājot, ir svarīgi atdalīt baltas drēbes no krāsas. Tas neļauj krāsainajiem gabaliem krāsas atvērt baltas drēbes. Turklāt, lai nodrošinātu efektīvāku tīrīšanu, ieteicams mazgāt baltas drēbes atsevišķi.

2. Izmantojiet karstu ūdeni

Karstais ūdens ir lielisks sabiedrotais, mazgājot baltas drēbes. Tas palīdz noņemt traipus un padarīt gabalus baltus. Tomēr ir svarīgi pārbaudīt etiķetes etiķeti, lai pārliecinātos, ka tos var mazgāt ar karstu ūdeni.

3. Izmantojiet balinātāju

Balinātājs ir ļoti efektīvs produkts, lai baltu drēbju būtu balta. Ir dažāda veida tirgus balinātāji, piemēram, ar hloru balstīti balinātājs un hlora balinātājs. Izvēlieties, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, un izpildiet instrukcijas, lai izmantotu iesaiņojumu.

4. Derēt uz citronu un cepamo soda

Citrons un cepamā soda ir dabiskas sastāvdaļas, kas var arī palīdzēt padarīt baltas drēbes nevainojamas. Lai to izdarītu, vienkārši pievienojiet citrona sulu vai karoti cepamā soda veļas mašīnā vai ūdens kausā, kur drēbes tiks iemērc.

5. Izvairieties no pārmērīgas mīkstinātāja izmantošanas

Mīkstinātājs laika gaitā var likt baltām drēbēm izskatīties dzeltenīgi. Tāpēc ir svarīgi izvairīties no šī produkta izmantošanas. Ja vēlaties, varat aizstāt mīkstinātāju ar baltu etiķi, kas arī palīdz mīkstināt drēbes un padarīt tos baltus.

6. Ļaujiet drēbēm nožūt saulē

Pēc mazgāšanas ieteicams ļaut baltām drēbēm nožūt saulē. Saules gaisma palīdz novērst plankumus un padarīt gabalus baltus. Tomēr izvairieties no drēbēm, kas ilgstoši pakļautas saulei, jo tas var sabojāt audus.

7. Esiet piesardzīgs, gludinot

Kad runa ir par baltu drēbju gludināšanu, ir svarīgi būt uzmanīgam, lai tās nest. Katram auduma tipam izmantojiet pareizu temperatūru un ilgi jāatstāj gludekli, lai ilgu laiku apstātos uz gabaliem.

Sekojot šiem vienkāršajiem padomiem, jūs varēsit saglabāt baltās drēbes vienmēr nevainojamas. Atcerieties izlasīt mazgāšanas instrukcijas, kas atrodas apģērbu etiķetēs, un, ja nepieciešams, konsultējieties ar specializētu profesionāli, lai iegūtu īpašas vadlīnijas.