Kā atstāt youtube melnu

Kā atstāt YouTube Black

Vai esat noguris no YouTube baltā izskata, un vai vēlaties to atstāt ar tumšāku tēmu? Šajā rakstā mēs iemācīsim, kā padarīt YouTube melnu, lai jūs varētu noskatīties savus iecienītākos videoklipus ar lielāku vizuālu komfortu.

1. solis: piekļūstiet YouTube iestatījumiem

Lai sāktu, dodieties uz YouTube vietni un piesakieties savā kontā. Pēc tam ekrāna augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila fotoattēla un atlasiet opciju “Iestatījumi”.

2. solis: aktivizējiet tumšo tēmu

Iestatījumos meklējiet opciju “Izskats” vai “tēma” un noklikšķiniet uz tā. Tad jūs redzēsit iespēju aktivizēt tumšo tēmu. Noklikšķiniet uz šīs opcijas, lai atstātu YouTube ar melno fonu.

3. solis: saglabāt izmaiņas

Pēc tumšās motīva aktivizēšanas lapu velciet līdz galam un noklikšķiniet uz pogas “Saglabāt” vai “Lietot”. Izmaiņas tiks saglabātas, un YouTube tiks atjaunināta ar jauno izskatu.

4. solis: izbaudiet melno YouTube

Tagad, kad esat aktivizējis tumšo tēmu, YouTube būs ar melno fonu un varat noskatīties savus iecienītākos videoklipus ar lielāku vizuālu komfortu, it īpaši vājā apgaismojuma vidē.

Atceroties, ka šī konfigurācija ir specifiska jūsu kontam un tiks piemērota visām ierīcēm, kurās jūs pieteikāties.

Mēs ceram, ka šī apmācība jums bija noderīga. Izbaudiet jauno YouTube izskatu un izklaidējieties skatīties savus iecienītos videoklipus!