Kā atbloķēt kases karti

Kā atbloķēt skaidras naudas karti

Ja jums ir kredītkarte vai debetkarte no Caixa Econômica Federal un esat to bloķējis neatkarīgi no tā, vai tas ir zaudējums, zādzība vai kāda cita iemesla dēļ, ir svarīgi zināt, kā to atbloķēt, lai to atkal izmantotu. Šajā rakstā mēs jums parādīsim soli pa solim, lai atbloķētu skaidras naudas karti.

1. solis: sazinieties ar zvanu centru

Pirmais solis, lai atbloķētu skaidras naudas karti, ir sazināties ar Caixa Econômica federālo zvanu centru. Jūs varat piezvanīt uz numuru 0800 726 0101 un ievērot elektronisko pakalpojumu norādījumus, lai runātu ar pavadoni.

2. solis: ievadiet savus personas datus

Runājot ar pavadoni, jums būs jāievada personas dati, piemēram, pilna vārda, sociālās apdrošināšanas numurs, kartes numurs un cita informācija, ko var pieprasīt, lai apstiprinātu jūsu identitāti.

3. solis: apstipriniet atbloķēšanu

Pēc personas datu ievadīšanas pavadonis apstiprinās jūsu kases kartes atbloķēšanu. Pirms rīkošanās pārliecinieties, ka visa informācija ir pareiza.

4. solis: pagaidiet apstiprinājumu

Pēc atbloķēšanas apstiprināšanas pavadonis informēs jūsu kartes atbloķēšanas termiņu. Parasti šis process ir ātrs, un pēc dažām minūtēm jūs varat izmantot savu karti.

5. solis: pārbaudiet karti

Pēc pavadoņa informētā termiņa, pārbaudiet savu karti bankomātā, karšu mašīnā vai jebkurā iestādē, kas pieņem kartes no Caixa Econômica federālā. Pārliecinieties, vai atbloķēšana tika veiksmīgi veikta.

6. solis: ja atbloķēšana netiek veikta

Ja pat pēc visu jūsu kartes darbību veikšanas netiek atbloķētas, sazinieties ar Caixa Econôica federālā dienesta centru un ziņojiet par to. Viņi var jums vadīt, kā rīkoties šajā gadījumā.

Secinājums

Kases kartes atbloķēšana ir vienkāršs un ātrs process, ko var veikt caur Caixa Econômica federālo zvanu centru. Veiciet šajā rakstā minētās darbības un vēlreiz izbaudiet visas kartes priekšrocības.

Avots: www.caixa.gov.br