Kā atdalīt balto tenisu

Kā atcelt baltās čības

Baltu čības pāris ir lieliski, jo tas ir piemērots jebkuram apģērbam un piešķir izskatam daudz stila. Tomēr ar laiku un biežu lietošanu ir ierasts, ka baltās čības ir drūmas un zaudē sākotnējo spīdumu. Bet neuztraucieties, ir daži padomi un triki, kas var palīdzēt jums atdalīt čības un atstāt tos atkal jaunus.

1. Mazgāt ar roku

Pirmkārt, ir svarīgi pārbaudīt čības mazgāšanas instrukcijas. Dažus modeļus var mazgāt mašīnā, bet lielāko daļu vajadzētu mazgāt ar rokām, lai novērstu bojājumus. Piepildiet baseinu ar siltu ūdeni un pievienojiet dažas maigas ziepes. Izmantojiet mīkstu saru suku, lai maigi berzētu čības, īpašu uzmanību pievēršot netīrākajām vietām. Labi izskalojiet un ļaujiet tam dabiski nožūt.

2. Izmantojiet zobu pastu

Ja jūsu baltajām čības ir dzeltenīgi plankumi, zobu pasta var būt lielisks sabiedrotais. Uzklājiet nedaudz baltu zobu pastu uz iekrāsotajām vietām un viegli berzējiet ar vecu zobu suku. Ļaujiet tam rīkoties dažas minūtes un pēc tam izskalojiet ar siltu ūdeni. Atkārtojiet procesu, ja nepieciešams.

3. Nātrija un etiķa bikarbonāts

Cepamā sodas un etiķa maisījums var arī palīdzēt mazināt baltās čības. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz netīrajām tenisa vietām. Pēc tam izsmidziniet kādu baltu etiķi virs pastas un ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes. Maigi berzējiet ar suku un labi noskalojiet.

4. Citrons un sāls

Citrons un sāls ir dabiskas sastāvdaļas, kas var palīdzēt atvieglot baltas čības. Nogrieziet citronu uz pusēm un izspiediet sulu virs drūmajām vietām. Pēc tam pārcepiet nedaudz sāls virs citrona un maigi berziet ar suku. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un labi izskalojiet.

5. Ļaujiet tai nožūt saulē

Pēc balto čības mazgāšanas ir svarīgi ļaut tām pilnībā nožūt, pirms tos atkal nēsāt. Viens padoms ir ļaut viņiem nožūt saulē, jo saules gaisma palīdz atvieglot un dezinficēt audus. Pirms to glabāšanas pārliecinieties, ka čības ir pilnīgi sausas.

Sekojot šiem padomiem, jūs varēsit mazināt savas baltās čības un likt tiem izskatīties jauniem. Atcerieties vienmēr pārbaudīt ražotāja mazgāšanas instrukcijas un esiet piesardzīgs, izmantojot ķīmiskas vielas. Tagad vienkārši izbaudiet savas nevainojamās baltās čības un šūpojiet izskatu!