Kā uzzīmēt jauku kaķi

Kā uzzīmēt jauku kaķi

Ja esat kaķu mīļākais un mīlat zīmēt, iemācīties uzzīmēt jauku kaķi var būt jautra un relaksējoša aktivitāte. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā uzzīmēt jauku kaķi, izmantojot vienkāršus paņēmienus un pamata zīmēšanas elementus.

nepieciešamie materiāli

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir šādi materiāli:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs

1. solis: pamata skice

Lai sāktu, izveidojiet kaķa ķermeņa pamata skici. Lai izveidotu ķermeņa struktūru, izmantojiet vienkāršas formas, piemēram, apļus un taisnstūrus.

gudra kaķa pamata skice

2. solis: sejas detaļas

Tagad ir pienācis laiks pievienot sejas detaļas. Uzzīmējiet divus apļus acīm, nelielu trīsstūri pie deguna un izliekta līnija pie mutes. Neaizmirstiet jaukās ausis!

Jauka kaķa sejas detaļas

3. solis: mētelis

Lai kaķis būtu vēl smalks, pievienojiet mētelim detaļu. Izmantojiet īsas līnijas un līkumus, lai attēlotu kaķu matus. Neuztraucieties par to, ka esat ideāls, ideja ir radīt jauku un nekārtīgu izskatu.

mēteļa detaļas par jauku kaķi

4. solis: aizpildīt

Tagad ir pienācis laiks piepildīt dizainu ar krāsām. Izvēlieties mīkstas krāsas un pasteļus, lai kaķim būtu jauks pieskāriens. Jūs varat izmantot krāsu zīmuļus, krāsainas pildspalvas vai pat krāsu digitāli.

Pabeigts gudra kaķa zīmējums

5. solis: pievienojiet galīgo informāciju

Lai pabeigtu zīmējumu, pievienojiet galīgās detaļas, piemēram, acu spīdumu, maigas ēnas un mazas detaļas mētelī. Tas jūsu jaukajam kaķim dos vairāk dzīves.

gudra kaķa galīgā informācija

Tagad, kad esat iemācījies uzzīmēt jauku kaķi, atbrīvot savu radošumu un radīt dažādas pozas un izteicienus. Atcerieties regulāri praktizēt, lai uzlabotu savas zīmēšanas prasmes. Izklaidējieties!