Kā uzzīmēt saldējumu

Kā uzzīmēt saldējumu

Zīmēšana var būt jautra un relaksējoša darbība, kā arī lielisks veids, kā izteikt savu radošumu. Ja jūs meklējat vienkāršu un garšīgu dizainu, kāpēc gan nemēģināt uzzīmēt saldējumu? Šajā emuārā es jums soli pa solim parādīšu, kā viegli un ātri uzzīmēt saldējumu.

nepieciešamie materiāli:

  • Zīmulis
  • Gumija
  • Papīrs
  • Krāsainas pildspalvas (pēc izvēles)

1. solis: uzzīmējiet konusu

Lai sāktu, lapas apakšā uzzīmējiet apgrieztu trīsstūri. Tas būs saldējuma konuss.

2. solis: pievienojiet informāciju par savienojošo konusu

Pēc tam konusā uzzīmējiet dažas izliektas līnijas, lai iegūtu tekstūras izskatu. Jūs varat pievienot tik daudz rindu, cik vēlaties, atkarībā no vēlamā stila.

3. solis: uzzīmējiet saldējuma bumbiņu

Tagad ir pienācis laiks pievienot saldējuma bumbiņu konusa augšdaļā. Uzzīmējiet ovālu vai apļveida formu konusa augšdaļā. Atcerieties, ka saldējumam var būt dažādas garšas, tāpēc jūtieties brīvi izvēlēties, kā vēlaties.

4. solis: pievienojiet saldējuma detaļas

Lai saldējumam būtu vairāk reālisma, saldējuma bumbiņai pievienojiet dažas izliektas līnijas. Tas palīdzēs radīt tekstūras izskatu un sniegs sīkāku informāciju zīmējumam.

5. solis: dekorēt saldējumu

Tagad ir pienācis laiks padarīt saldējumu vēl vairāk ēstgribu! Jūs varat pievienot vākus, piemēram, šokolādes sīrupu, putukrējumu, granulētus vai augļus. Izmantojiet savu iztēli un esiet radošs!

6. solis: krāsu zīmējums (pēc izvēles)

Ja vēlaties padarīt savu dizainu vēl dinamiskāku, ņemiet krāsainās pildspalvas un atdzīvināt saldējumu. Izmantojiet dažādas krāsas konusam un saldējuma bumbiņai, un neaizmirstiet jumtus!

Tagad, kad esat iemācījies uzzīmēt saldējumu, jūs varat praktizēt un izveidot dažādas garšu un jumtu kombinācijas. Izklaidējieties un dalieties ar saviem dizainparaugiem ar draugiem un ģimeni!