Kā atslābināt degunu 5 sekundēs

Kā atslābināt degunu 5 sekundēs

Vai jūs kādreiz esat pamodies ar aizsērētu degunu un jums ir grūti elpot? Tas var būt ļoti neērti un izjaukt jūsu dienu. Bet vai jūs zinājāt, ka ir iespējams nojaukt degunu tikai 5 sekundēs? Šajā rakstā mēs iemācīsim jums dažus vienkāršus un efektīvus paņēmienus, lai ātri mazinātu deguna aizsērēšanu.

1. Nospiediet punktu starp uzacīm

Viens no akupresīvajiem punktiem, kas var palīdzēt atslābināt degunu, ir punkts, kas atrodas starp uzacīm. Lai to izdarītu, apmēram 5 sekundes vienkārši viegli nospiediet ar rādītājpirkstu šajā reģionā. Šis paņēmiens stimulē asinsriti šajā apgabalā un var mazināt deguna aizsērēšanu.

2. Masēt degunu

Vēl viena vienkārša tehnika ir deguna masāža. Ar pirkstiem norādot, dažas sekundes veiciet apļveida kustības deguna reģionā. Šī masāža palīdz notīrīt deguna ceļus un atvieglot elpošanu.

3. Izmantojiet deguna aerosolu

deguna aerosoli ir ātrs un efektīvs risinājums, lai nojauktu degunu. Tie satur vielas, kas palīdz dekongiskākos deguna ceļus un mazina aizsērēšanu. Vienkārši uzklājiet aerosolu uz katru nāsi un pagaidiet dažas sekundes, lai sajustu atvieglojumu.

4. Inale karstā ūdens tvaiks

Karstā ūdens tvaiki ir lielisks sabiedrotais, lai nojauktu degunu. Šim nolūkam jūs varat piepildīt bļodu ar karstu ūdeni un nolieciet seju virs tā, pārklājot galvu ar dvieli, lai koncentrētu tvaiku. Dažas sekundes dziļi elpojiet un jūtiet deguna aizsērēšanas atvieglojumu.

5. Veic elpošanas vingrinājumus

Elpošanas vingrinājumi var arī palīdzēt atslābināt degunu. Vienkāršs paņēmiens ir iedvesmot dziļi pie deguna un derīguma termiņš caur muti, dažām sekundēm atkārtojot šo procesu. Šie vingrinājumi palīdz atvērt deguna ceļus un atvieglo elpošanu.

Noslēgumā ir iespējama deguna atcelšana 5 sekundēs ar dažām vienkāršām un efektīvām metodēm. Mēģiniet nospiest punktu starp uzacīm, iemasēt degunu, izmantojiet deguna aerosolu, ieelpojiet karstā ūdens tvaikus un veiciet elpošanas vingrinājumus. Atcerieties, ka šie paņēmieni var sniegt īslaicīgu atvieglojumu, un, ja deguna aizsērēšana saglabājas, ir svarīgi meklēt medicīnisku padomu.