Kā atkaulot vistas stilbiņu

Kā priekšniekot vistas stilbiņu

Baby Chicken Drumstick var šķist grūts uzdevums, taču ar pareizajām metodēm un nelielu praksi jūs varat kļūt par tā ekspertu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā viegli un ātri atkausēt vistas stilbiņu.

1. solis: savāc nepieciešamās sastāvdaļas un piederumus

Pirms sākšanas, pārliecinieties, vai jums ir visas nepieciešamās sastāvdaļas un piederumi. Jums būs nepieciešams:

  • 1 vistas stilbiņš
  • Asais nazis
  • Griešanas dēlis
  • Papīra dvieļi

2. solis: noņemiet ādu no stilbiņa

Ar vistas stilbiņu rokā, sāciet ar ādu noņemšanu. Turiet stilbiņu ar vienu roku un ar otru viegli izvelciet ādu. Ja nepieciešams, izmantojiet papīra dvieli, lai palīdzētu noturēt slidenu ādu.

3. solis: atrodiet stilbiņa kaulu

Pēc ādas noņemšanas ir pienācis laiks atrast stilbiņa kaulu. Ar asu nazi izdariet griezumu stilbiņa augšpusē netālu no locītavas. Sekojiet kaulam ar nazi, ap to sagriežot gaļu.

4. solis: Maize kaula gaļa

Rūpīgi, noņemiet kaula gaļu, sagriežot to ar nazi. Veiciet maigas un precīzas kustības, sekojot kaula kontūrai. Esiet pacietīgs, jo šis solis var aizņemt kādu laiku.

5. solis: noņemiet kaulu no stilbiņa

Pēc visas kaulu gaļas uzņemšanas ir pienācis laiks to pilnībā noņemt. Turiet kaulu ar vienu roku, un ar otru viegli izvelciet to no stilbiņa. Ja nepieciešams, izmantojiet nazi, lai palīdzētu atslābināt kaulu.

6. solis: aizpildiet stilbiņu

Tagad, kad stilbiņš ir bez kauliem, jūs varat to darīt tā, kā vēlaties. Izmantojiet izvēles piepildījumu un aizveriet stilbiņu, atkal veidojot to.

gatavs! Tagad jūs zināt, kā iekāpt vistas stilbiņā. Izmantojot nelielu praksi, jūs varēsit veikt šo procesu ātri un efektīvi. Baudiet izmēģināt dažādus pildījumus un pārsteigt savus viesus ar garšīgiem un bez kauliem stilbiņiem!