Kā pagatavot eņģeļa spārnus

Kā padarīt eņģeļa spārnus

Eņģeļa spārni ir aksesuārs, ko plaši izmanto kostīmos, tematiskajās ballītēs un īpašos pasākumos. Viņi piešķir mistisku un eņģeļu gaisu izskatam, un ir diezgan daudzpusīgi un viegli izdarāmi. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt savus eņģeļa spārnus.

nepieciešamie materiāli

  • Baltais audums
  • Vads
  • Karstā līme
  • šķēres
  • līmlente
  • spalva

soli pa solim

1. Veidojot vadu

Vispirms paņemiet vadu un veidojiet to spārnu formā. Šajā posmā varat izmantot atsauces attēlu, lai palīdzētu jums. Noteikti atstājiet daļu stieples ilgāk, kas būs spārnu pamatne.

2. Stieples fiksēšana

Ar lentes palīdzību nostipriniet vadu uz līdzenas virsmas, piemēram, galda vai soliņa. Tas ļaus vieglāk pielīmēt spalvas.

3. Soda publicēšana

Tagad ir pienācis laiks ielīmēt spalvas uz stieples. Izmantojiet karstu līmi, lai tos salabotu, sākot ar spārnu pamatni un virzoties uz galiem. Noteikti pārklājiet visu vadu ar spalvām, atstājot vienotu apdari.

4. Izbeidzot spārnus

Pēc visu sodu pastas, ļaujiet līmei pilnībā nožūt. Pēc tam sagrieziet baltās formas balto audumu, kas ir nedaudz lielāks par spalvu spārna izmēru. Līmējiet audumu spārnu aizmugurē, atkal izmantojot karstu līmi.

Spārnu pielāgošana

Ja vēlaties, varat pielāgot savus eņģeļa spārnus, pievienojot mirdzumus, fliterus vai citus rotājumus. Atlaidiet savu radošumu un atstājiet spārnus unikālus un īpašus.

Secinājums

Tagad, kad esat iemācījies izgatavot eņģeļu spārnus, jūs esat gatavs šūpot savas fantāzijas un tematiskos pasākumus. Atcerieties izmantot kvalitatīvus materiālus un esiet piesardzīgs, rīkojoties ar karsto līmi. Izklaidējieties un skaļi lidojiet ar saviem jaunajiem eņģeļa spārniem!