Kā padarīt banānu banfeju

Kā padarīt banānu banoffee

Banofee de Banana ir garšīgs un viegli pagatavojams deserts. Apvienojot nobriedušus banānus, karameli, putukrējumu un cepumus, šī recepte ir lieliski piemērota konfekšu cienītājiem. Šajā emuārā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai sagatavotu šo prieku mājās.

sastāvdaļas:

  • 1 kanna iebiezināta piena
  • 200g Maisena sīkdatnes
  • 100 g kausēta sviesta
  • 3 nobrieduši banāni
  • 200 ml svaiga skāba krējuma
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Šokolādes pulveris, lai izrotātu

sagatavošanas režīms:

1. solis: karameles sagatavošana

Lai pagatavotu karameli, spiediena katlā ielieciet slēgta kondensēta piena kārbu. Pārklājiet ar ūdeni un uzkarsē līdz vidējam karstumam. Pēc spiediena izdarīšanas vāriet 30 minūtes. Pirms atvēršanas gaidiet, līdz panna atdzisa. Kondensēts piens kļūs par garšīgu karameli.

2. solis: pamatnes sagatavošana

Pagatavojiet kukurūzas cietes sīkdatnes līdz plānām drupām. Pēc tam pakāpeniski sajauciet izkausēto sviestu, līdz tas veido masu. Noņemama fona apakšdaļa ar šo mīklu, labi nospiežot, lai tā būtu kompakta. Cepiet uzkarsētā cepeškrāsnī 180 ° C temperatūrā 10 minūtes. Noņemiet no cepeškrāsns un ļaujiet atdzist.

3. darbība: Banoffee

iestatīšana

Sagrieziet banānus šķēlēs un sadaliet virs aukstā sīkdatņu pamatnes. Pēc tam pārlejiet karameli virs banāniem, pārklājot visu virsmu. Rezerve.

4. solis: putukrējuma sagatavošana

Mikserī ielieciet svaigu krējumu un cukuru. Pārspēt vidējā ātrumā, līdz stingras virsotnes. Izklājiet putukrējumu virs karameles, pārklājot visu pīrāgu.

5. solis: apdare

Apkaisiet šokolādes pulveri virs putukrējuma, lai rotātu. Saldējiet banofeju vismaz 2 stundas pirms pasniegšanas. Pasniedziet aukstu un baudiet!

Banoffee banāns ir neatvairāms deserts, kas iepriecina visus. Izmantojot šo recepti, jūs varēsit viegli un ātri sagatavot šo prieku mājās. Izmēģiniet un pārsteigiet savus viesus!