Kā pagatavot kartona ratiņus

Kā izveidot kartona ratiņu

Vai esat kādreiz domājis par kartona ratiņu izgatavošanu bērniem, lai izklaidētos? Papildus tam, ka tā ir radoša darbība, tas ir lielisks veids, kā stimulēt mazo iztēli. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot vienkāršu un jautru kartona grozu.

nepieciešamie materiāli:

  • kartons
  • šķēres
  • Kola
  • Krāsainas pildspalvas
  • Lineāls

soli pa solim:

1. Kartona sagatavošana

Pirmkārt, jums būs nepieciešama pietiekami liela kartona kaste, lai to pārvērstu par grozu. Pārliecinieties, ka kaste ir tīra un bez jebkura objekta iekšpusē.

2. Ratiņu daļas

daļas

Ar šķērēm sagrieziet kastes malas, lai veidotu ratiņu logus. Pēc tam izgrieziet kastes priekšpuses daļu, lai veidotu vējstiklu. Atcerieties atstāt priekšējo daļu, lai būtu ratiņu priekšpuse.

3. Braukšana ar ratiņu

Ar līmi salieciet detaļas, kas sagrieztas iepriekšējā solī kartona lodziņā. Pārliecinieties, ka viss ir labi pielīmēts un stingrs.

4. Dekorējot ratiņus

Tagad ir pienācis laiks atbrīvot radošumu! Izmantojiet krāsainās pildspalvas, lai izrotātu grozu, kā vēlaties. Jūs varat uzzīmēt riteņus, lukturus, šķīvjus un visu citu interesantu.

5. Pabeigt groziņu

Pēc ratiņu dekorēšanas ļaujiet līmei pilnībā nožūt. Tiklīdz tas ir sauss, jūsu kartona ratiņi būs gatavi lietošanai bērniem.

Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība, kā izveidot kartona ratiņu. Tā ir vienkārša darbība, taču tā var sagādāt daudz prieka bērniem. Atcerieties vienmēr uzraudzīt mazos, lietojot ratiņus un nodrošinot to drošību.

Tagad vienkārši netīriet rokas un izveidojiet savu kartona ratiņu. Izklaidējieties!