Kā veikt aptaujas par WhatsApp

Kā veikt aptaujas par WhatsApp

WhatsApp ir viena no populārākajām ziņojumapmaiņas platformām pasaulē ar vairāk nekā 2 miljardiem aktīvo lietotāju mēnesī. Papildus īsziņu, fotoattēlu un videoklipu nosūtīšanai WhatsApp piedāvā arī iespēju izveidot aptaujas, lai no jūsu kontaktiem iegūtu viedokļus un atsauksmes. Šajā rakstā mēs parādīsim, kā vienkārši un ātri veikt aptaujas par WhatsApp.

1. solis: atveriet sarunu vai grupu vietnē WhatsApp

Lai sāktu veidot aptauju, atvērt individuālu sarunu vai grupu vietnē WhatsApp. Pārliecinieties, ka jūsu ierīcē ir instalēta jaunākā lietojumprogrammas versija.

2. solis: ievadiet aptaujas jautājumu

Ziņojuma tekstlodziņā ierakstiet vēlamo aptaujas jautājumu. Piemēram, “kāda ir jūsu iecienītākā saldējuma garša?”

3. solis: izmantojiet formatēšanas funkcijas

Lai izceltu aptaujas jautājumu, varat izmantot formatēšanas funkcijas, kas pieejamas vietnē WhatsApp. Piemēram, jūs varat izmantot Bold vai slīprakstu, lai pievērstu uzmanību jautājumam.

4. solis: izveidojiet atbildes iespējas

Pēc aptaujas jautājuma ievadīšanas ierakstiet atbildes iespējas atsevišķi pēc punkta un komata. Piemēram, “Vaniļa; šokolāde; zemenes”.

5. solis: nosūtiet aptauju

Pēc jautājuma un atbildes opciju izveidošanas vienkārši nosūtiet ziņojumu, lai izveidotu aptauju. Dalībnieki varēs izvēlēties vēlamo atbildes iespēju.

6. solis: pārbaudiet aptaujas

aptaujas

Pēc noteiktā laika jūs varat pārbaudīt uzraudzības rezultātus. Vienkārši pasakiet, cik daudz cilvēku izvēlējās katru atbildes iespēju un iegūst priekšstatu par grupas vēlmēm.

7. solis: beigas aptauja

Kad esat apmierināts ar aptaujas rezultātiem, varat to slēgt, informējot dalībniekus vai vienkārši ļaujot sarunai turpināties.

WhatsApp aptaujas ir lielisks veids, kā ātri un viegli iegūt viedokļus un atsauksmes no jūsu kontaktiem. Mēģiniet izveidot aptauju nākamreiz, kad jums jāpieņem grupas lēmums vai vienkārši prieka pēc!