Kā padarīt papīra zvaigzni

Kā padarīt papīra zvaigzni

Vai esat kādreiz domājis, kā izveidot papīra zvaigzni? Ja tā, jūs nonācāt pareizajā vietā! Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot pārsteidzošu papīra zvaigzni.

nepieciešamie materiāli

  • Krāsains papīrs
  • šķēres
  • Kola

soli pa solim

1. solis: izvēlieties papīru

Vispirms izvēlieties savu izvēlēto krāsaino lomu. Tā var būt dāvanu loma, kāršu papīrs vai jebkurš cits papīrs, kuru spēlējat mājās.

2. solis: sagrieziet papīru

Ar šķērēm sagrieziet papīru kvadrāta formā. Kvadrāta lielums noteiks jūsu papīra zvaigznes lielumu.

3. solis: salieciet papīru

Tagad salieciet papīru uz pusēm, veidojot trīsstūri. Pēc tam atkal salieciet trīsstūri uz pusēm, veidojot mazāku trīsstūri.

4. solis: izveidojiet krokas

izvēršas papīrs, līdz tas atgriežas lielākā trīsstūrī. Pēc tam salieciet vienu no trīsstūra padomiem virzienā uz centru. Atkārtojiet to pašu procesu ar diviem pārējiem trīsstūra padomiem.

5. solis: ielīmējiet galus

Tagad uzklājiet salocītos galus nedaudz līmes un nospiediet tos tā, lai tie būtu ļoti fiksēti. Pagaidiet dažas sekundes, līdz līme nožūst.

6. solis: atveriet zvaigzni

Rūpīgi, atveriet papīra zvaigzni. Jūs redzēsit, ka tas sāk veidoties.

7. solis: Pabeidziet zvaigzni

Lai pabeigtu zvaigzni, salieciet galu galus uz iekšu, veidojot mazus trīsstūrus. Tas jūsu papīra zvaigznei piešķirs skaistāku apdari.

Tagad, kad esat iemācījies pagatavot papīra zvaigzni, atbrīvot savu radošumu un padarīt vairākas dažādu izmēru un krāsu zvaigznes. Tos var izmantot kā ballīšu rotājumu, kā Ziemassvētku rotājumu vai pat kā īpašu dāvanu.

Izklaidējieties, veidojot savas papīra zvaigznes un dalieties ar saviem darbiem sociālajos tīklos, izmantojot hashtag #telladepapel. Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība un ka tā jums bija noderīga. Līdz nākamajai reizei!