Kā panākt, lai krūtis augtu

Kā panākt, lai krūtis augtu

Liels un stingras krūtis ir daudzu sieviešu vēlme. Lai arī krūšu lielumu galvenokārt nosaka ģenētika, ir daži pasākumi, kurus var veikt, lai dabiski stimulētu krūšu augšanu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus padomus un paņēmienus, kas var palīdzēt šajā procesā.

specifiski vingrinājumi

Fizisko vingrinājumu praktizēšana, kas darbojas krūšu muskuļos, var palīdzēt stiprināt un tonizēt krūtis reģionu. Daži vingrinājumu piemēri, kurus var veikt, ir:

  • Roku elastības: šis vingrinājums ir lielisks, lai stiprinātu krūšu muskuļus. Sāciet, atpūšoties rokas uz grīdas, plecu platumā un pagariniet rokas, saglabājot ķermeni izlīdzinātu. Veiciet sēriju no 10 līdz 15 atkārtojumiem.
  • Piegāde: šo vingrinājumu var veikt ar hanteles vai uz noteiktas mašīnas. Apguļ uz sēdekļa, turot hanteles vai mašīnas stieņus un piespiediet tos uz augšu, pagarinot rokas. Veiciet sēriju no 8 līdz 12 atkārtojumiem.
  • Krustāņi: melojiet krastā, turot hanteles un atveriet rokas uz sāniem, veidojot apgrieztu “T”. Pēc tam pievienojiet rokas, nogādājot hanteles uz krūtīm. Veiciet sēriju no 10 līdz 15 atkārtojumiem.
  • Pareiza jauda

    Sabalansēta un barības vielu bagātinātā diēta var veicināt krūšu augšanu. Daži pārtikas produkti, kurus var iekļaut uzturā, ir:

    • Estrogēns bagātais pārtikas produkti: estrogēns ir sieviešu hormons, kas var stimulēt krūšu augšanu. Pārtika, piemēram, sojas, lēcas, aunazirņi un linu sēklas, ir dabiski estrogēna avoti.
    • Olbaltumvielas: olbaltumvielas ir būtiskas muskuļu veidošanai. Iekļaujiet diētas liesās gaļas, olas, zivis un piena produkti.
    • Vitamīni un minerāli: patērē pārtikas produktus, kas bagāti ar A, C un E vitamīniem, kā arī minerāli, piemēram, cinks un selēns. Šīs barības vielas ir svarīgas krūšu audu veselībai un augšanai.

    masāžas un krēmi

    Dažas masāžas un īpašu krēmu izmantošana var palīdzēt stimulēt krūšu augšanu. Masāža jāveic ar apļveida, maigām un augšupejošām kustībām, izmantojot augu eļļas vai mitrinošus krēmus. Šis paņēmiens var uzlabot asinsriti reģionā un stimulēt krūšu audu augšanu.

    Galīgie apsvērumi

    Ir svarīgi atzīmēt, ka katrs organisms ir unikāls un var atšķirīgi reaģēt uz šīm metodēm. Turklāt pirms vingrošanas programmas uzsākšanas vai pārtikas maiņas ir svarīgi konsultēties ar ārstu. Profesionālis var novērtēt jūsu veselību un norādīt labākās iespējas jums.

    Atcerieties, ka krūtis lielums nenosaka viņu skaistumu vai sievišķību. Vissvarīgākais ir justies labi par sevi un novērtēt savu veselību un sevi.