Kā padarīt durvju svaru

Kā izdarīt durvju svaru

Durvju svars ir dekoratīvs priekšmets, kas arī kalpo, lai durvis būtu atvērtas. Tas ir vienkāršs izgatavošanas gabals, un tā var būt lieliska iespēja dot īpašu pieskārienu jūsu mājas rotājumam. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā padarīt durvju svaru, izmantojot vienkāršus un pieejamus materiālus.

nepieciešamie materiāli

  • Jūsu izvēles audums
  • Adata un līnija
  • šķēres
  • Smiltis vai mazi akmeņi
  • Aizpildīšana (pēc izvēles)

soli pa solim

1. Auduma izvēle

Izvēlieties izvēlēto audumu, kas atbilst tādas vides dekorēšanai, kurā tiks izmantots durvju svars. Tas var būt drukāts, gluds vai pat atloks, kas jums ir mājās.

2. Auduma griezums

Izgrieziet audumu taisnstūra formā, apmēram 20 cm plata un 30 cm gara. Šie mērījumi var atšķirties atkarībā no vēlamā durvju svara izmēra.

3. Šūšana

Salieciet audumu uz pusēm, iekšpusē un šujiet sānus, atstājot vienu galu atvērtu. Izmantojiet izturīgu šūšanu, lai pārliecinātos, ka durvju svars to neatsauc.

4. Aizpildīšana

Ja vēlaties stingrāku durvju svaru, auduma piepildīšanai varat izmantot pildījumu. Pretējā gadījumā pāriet uz nākamo soli.

5. Smiltis vai akmeņi

Ievietojiet smiltis vai mazus akmeņus auduma iekšpusē, izmantojot atveri, kas bija atstāta šujot. Pārliecinieties, ka durvju svars ir labi piepildīts, bet bez pārāk smags.

6. Slēgšana

Pēc aizpildīšanas vai smilšu/akmeņu novietošanas aizveriet atveri ar punktiem ar rokām vai izmantojot šujmašīnu.

7. Apdare

Lai jūsu durvju svaram piešķirtu skaistāku apdari, varat izmantot lenti vai auduma gabalu, lai izveidotu loku un piesietu to objekta augšpusē.

Secinājums

Durvju svara veikšana ir vienkārša un jautra darbība, kas var radīt īpašu pieskārienu jūsu mājas rotājumam. Izmantojot pieejamus materiālus un nedaudz radošuma, jūs varat izveidot unikālu un personalizētu objektu. Sekojiet soli pa solim, ko mēs piedāvājam šajā rakstā, un izklaidējieties, radot savu durvju svaru!