Kā padarīt pilnvaru

Kā padarīt pilnvaru

Advokāta pilnvaras ir likumīgs dokuments, kas ļauj personai, ko sauc par piešķīrēju, piešķir pilnvaras citai personai, ko sauc par prokuroru, noteiktās situācijās rīkoties viņu vārdā. Šī ir ierasta prakse dažādās situācijās, piemēram, kad kādam ir jāatrisina birokrātiski jautājumi, jāparaksta līgumi vai jāpārstāv piešķīrējs tiesas prāvā.

soli pa solim, lai izveidotu pilnvaras:

  • Definējiet advokāta veida veidu: Pastāv dažāda veida advokāta vara, piemēram, vienkārša advokāta pilnvara, sabiedriskā pilnvara, cita starpā advokāta pilnvaras īpašuma pārdošanai. Ir svarīgi definēt, kurš advokāta veids ir vislabāk piemērots attiecīgajai situācijai.
  • identificēt iesaistītās puses: Dokumentā ir jāidentificē gan piešķīrējs, gan prokurors, informējot viņu vārdus, ID, CPF un adresi.
  • Aprakstiet piešķirtās pilnvaras: Ir svarīgi norādīt, kuras pilnvaras piešķīrējs piešķir prokuroram. Tas var ietvert dokumentu parakstīšanu, kas pārstāv piešķīrēju sanāksmēs, finanšu darījumu veikšana.
  • Reģistrējiet notāra pilnvaru: , lai pilnvaras būtu likumīgas, ir jāreģistrē notāra birojā. Piešķīrējam un prokuroram jāapmeklē reģistrs, iepazīstinot ar nepieciešamajiem dokumentiem.
  • prokuroram piegādāja pilnvaras kopiju: Pēc reģistrācijas notārā ir svarīgi, lai advokātam piegādātu pilnvaras kopiju, lai viņš varētu pierādīt savas pilnvaras vajadzības gadījumā.
  • Ir svarīgi uzsvērt, ka advokāta vara ir dokuments, kas jāsagatavo uzmanīgi un uzmanība, jo jebkura kļūda vai bezdarbība var apdraudēt tā pamatotību. Tāpēc ieteicams meklēt juridiskas konsultācijas, lai nodrošinātu, ka tiek izpildītas visas juridiskās prasības.

    Turklāt ir svarīgi, lai piešķīrējs pilnībā uzticētos prokuroram, jo ​​viņš rīkosies viņa vārdā un pieņems lēmumus savā vietā. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties kādu no uzticības un kam ir zināšanas par attiecīgo situāciju.

    Īsāk sakot, pilnvaras veidošana ir saistīta ar advokāta veida noteikšanu, iesaistīto pušu identificēšanu, piešķirto pilnvaru aprakstīšanu, dokumenta notāra reģistrēšanu un kopijas piegādi advokātam. Veicot šīs darbības, ir iespējams pareizi un droši izdarīt advokāta varu.