Kā izveidot kartona ratiņu

Kā izveidot kartona ratiņu

Vai esat kādreiz domājis par kartona groza izgatavošanu izklaidei? Tā ir lieliska rotaļlietu iespēja bērniem, un tā var būt arī jautra aktivitāte, ko darīt ģimenē. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā izveidot kartona ratiņus.

nepieciešamie materiāli:

  • kartons
  • šķēres
  • Kola
  • Krāsainas pildspalvas
  • Lineāls

soli pa solim:

1. Plānošana

Pirmais solis ir plānot, kāds būs jūsu grozs. Jūs varat uzzīmēt skici vai pat meklēt iedvesmu internetā. Izlemiet, cik lieli, formu un informāciju vēlaties pievienot.

2. Izgrieziet kartonu

Ar lineāla palīdzību atzīmējiet un nogrieziet ratiņus uz kartona. Šasijai būs nepieciešama taisnstūra pamatne, divas sānu daļas uz ratiņu sāniem un priekšpuse uz pārsegu.

3. Montāža

Ar sagrieztām detaļām ir pienācis laiks salikt grozu. Izmantojiet līmi, lai salabotu šasijas malas un pārsegu priekšpusē. Noteikti atstājiet vietu riteņiem.

4. Riteņi

Izgrieziet četrus kartona apļus, lai būtu ratiņu riteņi. Līmējiet riteņus šasijas apakšā, divus priekšā un divus aiz muguras.

5. Sīkāka informācija

Tagad ir pienācis laiks pievienot informāciju savam grozam. Izmantojiet krāsainas pildspalvas, lai zīmētu logus, lukturus, spoguļus un visas citas vajadzīgās detaļas.

6. Personalizācija

Ļaujiet jūsu radošumam plūst un pielāgot ratiņus, kā vēlaties. Jūs varat krāsot, pievienot uzlīmes vai pat ielīmēt krāsainu papīru, lai tas būtu vēl skaistāks.

Secinājums

Kartona groza izgatavošana ir jautra un radoša darbība. Papildus tam, ka tā ir lieliska rotaļlietu iespēja, tā arī stimulē bērnu iztēli un motorisko koordināciju. Sekojiet soli pa solim un izklaidējieties, veidojot savu kartona ratiņu!