Kā izgatavot kartona automašīnu

Kā izveidot kartona automašīnu

Vai esat kādreiz domājis par kartona automašīnas izgatavošanu? Tā ir jautra un radoša darbība, ko var veikt gan bērni, gan pieaugušie. Šajā emuārā mēs iemācīsim jums soli pa solim, lai izveidotu savu kartona automašīnu.

nepieciešamie materiāli:

  • kartons
  • šķēres
  • Kola
  • Krāsainas pildspalvas
  • Lineāls
  • līmlente

soli pa solim:

1. Plānošana

Pirms sākat būvēt kartona automašīnu, ir svarīgi plānot. Izlemiet, kāds būs automašīnas izmērs, cik riteņu tai būs un vai jums būs kāda īpaša detaļa, piemēram, logs vai stūres rats.

2. Izgrieziet kartonu

Ar lineāla palīdzību atzīmējiet un nogrieziet automašīnas daļas uz kartona. Jums būs nepieciešama taisnstūra pamatne automašīnas ķermenim, divas apļveida daļas uz riteņiem un citas daļas, lai jūsu izvēlētos detaļas.

3. Uzstādiet automašīnu

Ar līmi un lenti sāciet iestatīt kartona automašīnu. Līmējiet automašīnas ķermeņa daļas un salieciet riteņus sānos. Ja vēlaties pievienot arī informāciju, piemēram, logu, arī ielīmējiet.

4. Izrotāt automašīnu

Izmantojiet krāsainās pildspalvas, lai izrotātu kartona automašīnu. Krāsojiet riteņus, izveidojiet zīmējumus uz sāniem un pievienojiet detaļas, kas padara automašīnu vēl skaistāku un personalizētāku.

5. Pārbaudiet savu automašīnu

Tagad, kad jūsu kartona automašīna ir gatava, ir pienācis laiks to pārbaudīt. Ielieciet to uz grīdas un nospiediet to, lai redzētu, kā tas pārvietojas. Ja nepieciešams, veiciet pielāgojumus, lai uzlabotu savu funkcionalitāti.

Papildu padomi:

Ja vēlaties padarīt savu kartonu vēl īpašāku, varat pievienot elementus, piemēram, stūres ratu, kas izgatavots no pudeles vāciņa, priekšējiem lukturiem, kas izgatavoti ar alumīnija foliju vai pat sērkociņu kasti, piemēram, motoru.

Izklaidējieties, izveidojot kartona automašīnu un izmantojiet savu iztēli, lai padarītu to unikālu un pārsteidzošu!