Kā pagatavot zaķi

Kā izveidot zaķi

Ja jūs meklējat jautru aktivitāti, ko veikt mājās, papīra zaķis ir lieliska iespēja. Šajā emuārā mēs jums soli pa solim iemācīsim, kā pagatavot papīra zaķi, izmantojot vienkāršus materiālus, kas jums, iespējams, jau ir mājās. Nāc!

nepieciešamie materiāli:

  • Krāsains papīrs
  • šķēres
  • Kola
  • PEN

soli pa solim:

1. Papīra sagatavošana

Sāciet, izvēloties papīra krāsu, kuru vēlaties izmantot zaķa pagatavošanai. Mēs iesakām izmantot krāsainu papīru, lai zaķis būtu skaistāks. Pēc tam salociet papīru uz pusēm, lai izveidotu taisnstūri.

2. Padarot zaķa ķermeni

Ar salocītu papīru taisnstūra augšpusē uzzīmējiet zaķa ķermeņa formu. Jūs varat izveidot ovālu vai noapaļotu formātu, kā vēlaties. Tad izgrieziet zīmējumu.

3. Padarot galvu un ausis

Taisnstūra augšdaļā uzzīmējiet zaķa galvu. Tam jābūt nedaudz mazākam par ķermeni. Pēc tam galvas augšpusē uzzīmējiet divas ausis. Sagrieziet galvu un ausis.

4. Braukšana ar zaķi

Tagad ir pienācis laiks uzstādīt zaķi. Līmējiet galvu uz ķermeņa augšdaļas, atstājot vietu acu un deguna vilkšanai. Tad pielīmē ausis uz galvas augšdaļas.

5. Galīgā informācija

Ar pildspalvu uzzīmējiet zaķa acis un degunu. Ja vēlaties, varat arī uzzīmēt smaidīgu muti. Ļaujiet līmei pilnībā nožūt, pirms spēlējieties ar papīra zaķi.

Tagad, kad esat iemācījies pagatavot papīra zaķi, jūs varat pagatavot vairākus zaķus un izveidot īstu zaķu ģimeni. Atlaidiet savu radošumu un izklaidējieties!

Mēs ceram, ka jums patika šī apmācība. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros. Līdz nākamajai reizei!