Kā eksāmena dienā panākt perfektu mērķi

Kā eksāmena dienā gūt perfektu mērķi

Perfekta mērķa sasniegšana stūres eksāmena dienā ir būtiska, lai iegūtu labu punktu skaitu un nodrošinātu apstiprinājumu. Šajā rakstā mēs jums soli pa solim parādīsim, kā izpildīt nevainojamu mērķi. Pārbaudiet to!

1. solis: zināt noteikumus

Pirms sākat doties, ir svarīgi zināt satiksmes aģentūras noteiktos noteikumus. Pārbaudiet kandidāta rokasgrāmatu un iepazīstieties ar nepieciešamajiem pasākumiem un procedūrām.

2. solis: transportlīdzekļa pareizi novietojiet

Novietojiet transportlīdzekli paralēli apmalei, atstājot aptuveni 1 metra attālumu starp automašīnu un apmali. Pārliecinieties, ka transportlīdzeklis ir izlīdzināts un līmenis.

3. solis: pierakstieties pareizi

Pirms manevrēšanas sākšanas, iedarbiniet bultiņu, norādot virzienu, kuru jūs apmeklēsit. Tas ir svarīgi drošībai un lai izvairītos no soda naudas.

4. solis: veiciet mērījumus

Izmantojiet satiksmes aģentūras noteiktos pasākumus, lai izveidotu tagus uz grīdas. Izmantojiet krīta vai līmlentes gabalu, lai atzīmētu atskaites punktus.

5. solis: sāciet manevru

Pagrieziet stūri pilnībā virzienā, kurā jūs apmeklēsit mērķi. Slēdziet apgrieztu pārnesumu un lēnām manevrējot transportlīdzekli.

6. solis: pielāgojiet virzienu

Kad transportlīdzeklis tuvojas apmalei, pielāgojiet stūrēšanu tā, lai automašīna būtu paralēla apmalei. Izmantojiet spoguļus un atskatieties, lai pārliecinātos, ka transportlīdzeklis ir pareizi izlīdzināts.

7. solis: Pabeidziet manevru

Kad transportlīdzeklis ir pilnīgi paralēli apmalei, apturiet automašīnu un pagrieziet bultiņu, norādot, ka jūs atstāsit vakanci. Pirms aiziešanas pārliecinieties, ka nav šķēršļa vai gājēja.

Papildu padomi:

  • Praktizējiet mērķi dažādās vietās un situācijās, lai iegūtu pārliecību;
  • Izmantojiet spoguļus un atskatieties pa visu manevru;
  • Ja nepieciešams, veiciet nelielus pielāgojumus virzienā, lai nodrošinātu mērķa pilnību;
  • Esiet mierīgs un dziļi elpojiet pirms manevra sākšanas.

Sekojiet šiem padomiem un daudz praktizējiet, lai eksāmena dienā sasniegtu perfektu mērķi. Atcerieties, ka prakse ir kritiska veiksmei. Veiksmi!