Kā darbojas dubultā Sena

Kā darbojas dubultā sīns

Double Sena ir Caixa Econômica federālā loterijas modalitāte, kas piedāvā spēlētājiem iespēju kandidēt uz dubultām balvām. Šajā emuārā mēs paskaidrosim, kā šī spēle darbojas un kādas ir tās galvenās īpašības.

Kā spēlēt

Spēlēt uz dubultā Sēnas, azartspēlim jāizvēlas no 6 līdz 15 numuriem, sākot no 50 pieejamajiem riteņiem. Katra likme maksā 2,50 USD, un jūs varat atzīmēt vairāk skaitļu, lai palielinātu uzvaras iespējas.

Turklāt ir iespējams izvēlēties pārsteigumu, ja sistēma nejauši izvēlas skaitļus vai spītību, kur spēlētājs piedalās ar vienu un to pašu likmi vairākos secīgos konkursos.

Kā ir izloze

Double Sena izloze notiek divas reizes nedēļā, otrdienās un piektdienās no 20 stundām. Tiek uzzīmēti divi sešu numuru komplekti, ti, vienā konkursā tiek rīkoti divi izlozes.

Lai iegūtu galveno balvu, jums ir jāsniedz seši numuri, kas sastādīti pirmajā vai otrajā izlozē. Ir arī iespējams laimēt mazākas balvas, kas jebkurā no izlozēm sasniedz piecus, četrus vai trīs numurus.

Varbūtības uzvarēt

Izredzes uzvarēt dubultā Sēni mainās atkarībā no skaita skaita likmes. Pārbaudiet trāpījuma iespējas:

  • Der ar 6 skaitļiem: 1 uz 15 890 700
  • Der ar 7 skaitļiem: 1 pie 2270,100
  • Der ar 8 skaitļiem: 1 no 567 525
  • derēt ar 9 numuriem: 1 189.175
  • derēt ar 10 skaitļiem: 1 no 75 670
  • Cumulētās balvas

    Ja vienā no izlozēm nav sešu desmitu trāpījumu, balva uzkrājas nākamajam konkursam. Tomēr, ja nevienā no totalizatoriem nav uzvarētāju, balva tiek uzkrāta piecu trāpījumu diapazonā no nākamā konkursa pirmās izlozes.

    Ir svarīgi atzīmēt, ka duets Sine piešķir daļu kolekcijas balvām fināla un 5 fināla konkursos. Šiem konkursiem ir lielākas balvas, jo tie uzkrāj daļu no vērtības, kas paredzēta regulārām sacensībām.

    Secinājums

    Double Sena ir loterija, kas spēlētājiem piedāvā iespēju kandidēt uz dubultām balvām. Ar divām iespējām uzvarēt vienā konkursā, trāpījuma varbūtības ir dažādas, taču ir iespējams palielināt iespējas, iezīmējot vairāk numuru uz stūres.

    Ja jums patīk derēt un sapņot kļūt par miljonāru, pāris Sine var būt lieliska iespēja. Vienmēr atcerieties spēlēt atbildīgi un veiksmi!