Kā mazgāt vannas dvieļus

Kā mazgāt vannas dvieļus

Vannas dvieļu pareizi mazgāšana ir būtiska, lai tie būtu tīri, mīksti un bez baktērijām. Šajā rakstā mēs parādīsim soli pa solim, kā efektīvi mazgāt vannas dvieļus.

1. solis: atdaliet dvieļus

Pirms sākat mazgāt, atdaliet dvieļus pēc krāsas. Tādā veidā jūs neļaujat krāsu izbalēt un iekrāsot viens otru.

2. solis: pirms mazgāšanas

Pirms dvieļu uzlikšanas uz veļas mašīnas, pirms viļņošanās. Piepildiet baseinu ar siltu ūdeni un pievienojiet nedaudz pulvera ziepes. Iemērciet dvieļus apmēram 30 minūtes.

3. solis: mazgājiet mašīnu

Pēc pirmsvīlas ielieciet dvieļus uz veļas mašīnas. Izmantojiet delikātu mazgāšanas ciklu un izvēlieties pareizu temperatūru dvieļu tipam.

4. solis: izmantojiet labās ziepes

Lai mazgātu vannas dvieļus, smalkiem audumiem izmantojiet neitrālas vai specifiskas ziepes. Izvairieties no mīkstinātāju izmantošanas, jo tie var padarīt dvieļus mazāk absorbējošus.

5. solis: Sargieties no ziepju daudzuma

Izvairieties no pārmērīga daudzuma ziepju pulvera ievietošanas. Tas var atstāt atlikumus dvieļos un padarīt tos rupjus. Izmantojiet ziepju ražotāja ieteikto summu.

6. solis: labi noskalojiet

Pēc mazgāšanas pārliecinieties, ka dvieļus rūpīgi izskalojat. Ziepju atlikumi var padarīt tos cietus un neērti pieskārienam.

7. solis: Pareiza žāvēšana

Lai nožūtu vannas dvieļus, dod priekšroku tiem pakārt uz drēbju līnijas vai pagarināt tos uz līdzenas virsmas. Izvairieties no žāvētāju lietošanas, jo pārmērīgs karstums var sabojāt auduma šķiedras.

8. solis: papildu padomi

Lai vannas dvieļi vienmēr būtu mīksti un smaržīgi, mazgāšanas laikā varat pievienot baltu etiķi vai cepamo sodu. Šīs sastāvdaļas palīdz noņemt atkritumus un neitralizēt smakas.

Tagad, kad jūs zināt, kā pareizi mazgāt vannas dvieļus, izbaudiet tos vienmēr tīrus un labā stāvoklī. Jūsu āda un vanna paldies!