Kā tīrīt baltā auduma tenisu

Kā notīrīt balto auduma čības

Baltu čības pāris ir lieliski, lai komponētu daudzus izskatu, bet baltā krāsa vienmēr ir nevainojama var būt izaicinājums. Balto čības audums ir īpaši jutīgs pret traipiem un netīrumiem, kas var atstāt kurpes ar nolietotu izskatu. Tomēr ar pienācīgu rūpību un dažiem vienkāršiem padomiem jūs varat saglabāt balto auduma čības vienmēr tīras un gaišas.

1. Noņemiet virsmas netīrumus

Pirmais solis baltu auduma čības tīrīšanai ir virsmas netīrumu noņemšana. Šim nolūkam jūs varat izmantot mīkstu saru suku vai zobu suku, ko izmanto tikai šim nolūkam. Viegli notīriet tenisa virsmu, noņemot visus netīrumus.

2. Sagatavojiet tīrīšanas šķīdumu

Pēc tam sagatavojiet tīrīšanas šķīdumu, lai noņemtu visgrūtākos traipus. Jūs varat sajaukt siltu ūdeni ar nedaudz neitrālu mazgāšanas līdzekli vai kokosriekstu ziepēm. Noteikti atšķaidiet ziepes, lai neļautu tā atlikuma atstāšanai tenisa audumā.

3. Uzklājiet tīrīšanas šķīdumu

Ar gatavu tīrīšanas šķīdumu samitriniet mīkstu saru suku vai tīru sūkli maisījumam un viegli uzklājiet to uz tenisa plankumiem. Veiciet apļveida kustības un esiet piesardzīgs, lai nenolemtu pārāk smagi, jo tas var sabojāt audumu.

4. Labi izskalojiet

Pēc tīrīšanas šķīduma uzklāšanas teniss labi noskalojiet ar tīru ūdeni. Noteikti noņemiet visas lietotās ziepes vai mazgāšanas līdzekli, jo atlikumi var atstāt traipus, kad tie nožūst.

5. Ļaujiet tai dabiski nožūt

Pēc skalošanas ļaujiet čības dabiski nožūt ventilētā vietā un ēnā. Izvairieties no apaviem tieši saulei, jo tas var izraisīt izbalēšanu un sabojāt audumu.

6. Aizsargāt audumu

Lai neļautu baltajiem auduma čības atkal ātri kļūt netīrām, audumiem varat uzklāt noteiktu hidroizolācijas aerosolu. Šis produkts palīdzēs aizsargāt audumu no traipiem un netīrumiem, atvieglojot nākotnes tīrīšanu.

7. Regulāri turpiniet tīrīšanu

Visbeidzot, lai jūsu baltās čības vienmēr būtu tīras, ir svarīgi regulāri tīrīt. Noņemiet virsmas netīrumus ar mīkstu suku un, ja nepieciešams, atkārtojiet tīrīšanas procesu ar siltu ūdeni un maigu ūdens šķīdumu.

Sekojiet šiem vienkāršajiem padomiem, un jūs varēsit saglabāt balto auduma čības vienmēr tīras un izskatīties kā jaunas. Atcerieties vienmēr izlasīt ražotāja aprūpes instrukcijas pirms jebkāda veida tīrīšanas uz kurpēm.