Kā uzzināt SUS kartes skaitu

Kā uzzināt SUS kartes numuru

Ja jums ir nepieciešams SUS kartes numurs un nezināt, kā to atrast, šis raksts ir paredzēts jums. SUS karte ir svarīgs dokuments, lai piekļūtu vienotās veselības sistēmas piedāvātajiem veselības pakalpojumiem. Šeit mēs parādīsim dažus veidus, kā atklāt jūsu SUS kartes numuru.

1. Tiešsaistes konsultācija

Viens no vienkāršākajiem veidiem, kā atklāt SUS kartes numuru, ir tiešsaistes konsultācijas. Par to jūs varat piekļūt Veselības ministrijas oficiālajai vietnei un meklēt iespēju konsultēties ar SUS karti. Vienkārši aizpildiet pieprasītos datus, piemēram, pilnu vārdu, sociālās apdrošināšanas numuru un dzimšanas datumu, un kartes numurs tiks parādīts ekrānā.

2. Sejas -to -face pakalpojums

Ja jums nav piekļuves internetam vai dodat priekšroku personīgi atrisināt, jūs varat saņemt SUS kartes numuru, izmantojot Face -To -Face pakalpojumu. Jūs varat doties uz veselības vienību netālu no savas dzīvesvietas un pieprasīt konsultāciju par kartes numuru. Ir svarīgi atnest identifikācijas dokumentus, piemēram, ID un CPF, lai atvieglotu procesu.

3. Tālruņa kontakts

Vēl viena iespēja ir sazināties ar Sus zvanu centru 136. Šajā kanālā jūs varat pieprasīt informāciju par SUS kartes numuru un saņemt norādījumus par to, kā to iegūt.

4. Pakalpojumu dokumenti

Ja jau iepriekš esat izmantojis SUS Health Services, jums, iespējams, ir kāds servisa dokuments, kurā ir kartes numurs. Pārbaudiet medicīniskās receptes, eksāmenus vai citus ar veselību saistītus dokumentus, lai atrastu šo informāciju.

5. Fiziskā karte

Visbeidzot, ja jums ir SUS fiziskā karte, numurs tiks iespiests uz tā. Pārliecinieties, ka jums ir karte rokā, un meklējiet numuru dokumenta priekšpusē vai aizmugurē.

Ir svarīgi atzīmēt, ka SUS kartes numurs ir personīgs un nenodarbināts. Tāpēc izvairieties no tā dalīšanās ar trešajām personām un turiet to drošā vietā.

Mēs ceram, ka šie padomi ir bijuši noderīgi, lai jūs uzzinātu savu SUS kartes numuru. Ja jums joprojām ir jautājumi, nevilcinieties meklēt palīdzību no veselības vienības vai sazināties ar Sus zvanu centru.