Kā izņemt

Kā noņemt sievietes: efektīvi padomi un triki

Vai jūs kādreiz esat pārdzīvojis mulsinošo situāciju, kad paņemat kurpes un jūtat šo nepatīkamo sievietes smaržu? Neuztraucieties, jūs neesat viens. Sieviete ir izplatīta problēma, kas ietekmē daudzus cilvēkus, bet par laimi ir vairāki veidi, kā to apkarot. Šajā rakstā mēs dalīsimies ar dažiem efektīviem padomiem un trikiem, kā novērst mātīti un saglabāt kājas svaigas un smaržot.

Kas ir sieviete?

Zibspuldze, zinātniski pazīstama kā plantāra bromidroze, ir problēma, ko izraisa baktēriju proliferācija pēdās. Šīs baktērijas barojas ar sviedriem un mirušajām šūnām, kas atrodas uz ādas, radot ķīmiskas vielas, kas izraisa sievietes raksturīgo smaku.

Kā novērst sievieti?

Profilakse vienmēr ir labākās zāles. Lai izvairītos no sievietēm, ir svarīgi pieņemt kādu ikdienas pēdu aprūpi. Šeit ir daži padomi:

  • Katru dienu labi nomazgājiet kājas, izmantojot siltu ūdeni un maigas ziepes. Pārliecinieties, ka jūs tos pilnībā izžāvējat, it īpaši starp pirkstiem.
  • Valkājiet kokvilnas zeķes, kas labāk absorbē sviedrus. Izvairieties no sintētiskām zeķēm, kas var palielināt sviedru.
  • Izvēlieties apavus, kas izgatavoti no materiāliem, kas ļauj ventilēt pēdas, piemēram, ādu vai dabiskus audumus.
  • Izvairieties no tā paša apavu pāra izmantošanas vairākas dienas pēc kārtas. Ļaujiet viņiem vismaz 24 stundas gaisot pirms to izmantošanas.
  • Pirms kurpju uzlikšanas uzklājiet antiseptisku talku kājām. Tas palīdz kontrolēt svīšanu un samazināt smaku.
  • Mājas procedūras, lai novērstu bezgaumīgo

    Papildus profilaktiskiem pasākumiem ir arī dažas mājās gatavotas procedūras, kas var palīdzēt novērst sievieti. Pārbaudiet to:

    1. Ābolu etiķis

    ābolu etiķim ir antiseptiskas īpašības un tas palīdz līdzsvarot ādas pH, samazinot baktēriju proliferāciju. Lai to izmantotu, atšķaidiet daļu ābolu sidra etiķa divās silta ūdens daļās un ienirstiet kājas šajā šķīdumā apmēram 15 minūtes katru dienu.

    2. Melnā tēja

    Melnā tēja satur tanīnskābi, kas palīdz samazināt pārmērīgu sviedru un apkarot baktērijas, kas izraisa sievieti. Sagatavojiet ļoti spēcīgu melnu tējas tasi, ļaujiet atdzist un ienirt kājas šajā šķīdumā 20 minūtes katru dienu.

    3. Nātrija bikarbonāts

    Bikarbonāta nātrijs ir lielisks dabiskais dezodorants. Sajauciet vienu ēdamkaroti cepamā soda litrā silta ūdens un ienirstiet kājas šajā šķīdumā 15 minūtes katru dienu.

    Kad meklēt medicīnisko palīdzību?

    Vairumā gadījumu sievieti var ārstēt ar vienkāršiem pasākumiem mājās. Tomēr, ja smaka saglabājas pat pēc šo pasākumu pieņemšanas, ieteicams meklēt dermatologu. Ārsts var novērtēt situāciju un norādīt vispiemērotāko ārstēšanu, kas var ietvert lokālu vai perorālu zāļu lietošanu.

    Neļaujiet sievietei ietekmēt jūsu pašnovērtējumu un labsajūtu. Izpildiet šī raksta padomus un vienreiz un uz visiem laikiem atbrīvojieties no šīs problēmas. Jūsu kājas jums pateiks!