Kā iegūt cnpj

Kā iegūt CNPJ: Pilns soli pa solim

Ja domājat sākt uzņēmējdarbību vai formalizēt savu biznesu, viens no pirmajiem soļiem ir spert CNPJ (Nacionālais juridisko personu reģistrs). CNPJ ir obligāts rekords visiem atsevišķiem uzņēmumiem un uzņēmējiem Brazīlijā. Šajā rakstā mēs parādīsim pilnu soli pa solim, kā vienkārši un ātri iegūt CNPJ.

1. solis: piekļūstiet IRS vietnei

Pirmais solis, lai veiktu CNPJ, ir piekļūt IRS vietnei. To var izdarīt, ierakstot “IRS” savā iecienītajā meklētājprogrammā vai tieši ierakstot adresi “www.receita.economia.gov.br”.

2. solis: piekļūstiet CNPJ atvēršanas pakalpojumam

IRS vietnē meklējiet CNPJ atvēršanas pakalpojumu. Parasti tas atrodas sadaļā “uzņēmumi” vai “pakalpojumi”. Noklikšķiniet uz atbilstošās saites, lai piekļūtu pakalpojumam.

3. solis: aizpildiet pieprasītos datus

CNPJ atvēršanas formā jums būs jāaizpilda virkne informācijas par savu biznesu vai individuālo risku. Daži no pieprasītajiem datiem var ietvert:

  • Uzņēmuma nosaukums
  • Fantāzijas vārds (ja jums ir)
  • Adrese
  • Galvenā darbība
  • Sekundārās aktivitātes (ja jums ir)
  • Korporatīvais ietvars (ja jums ir partneri)

Rūpīgi aizpildiet visus laukus un pirms turpināšanas pārliecinieties, vai informācija ir pareiza.

4. solis: nosūtiet pieprasījumu

Pēc visu pieprasīto datu aizpildīšanas pārskatiet informāciju un noklikšķiniet uz piegādes pogas. Pagaidiet dažus mirkļus, kamēr IRS apstrādā jūsu pieprasījumu.

5. solis: pagaidiet IRS analīzi

Pēc pieprasījuma nosūtīšanas IRS analizēs sniegtos datus un pārbaudīs informācijas patiesumu. Šis process var aizņemt dažas dienas vai nedēļas, atkarībā no pieprasījuma.

6. solis: saņemiet cnpj numuru

Pēc IRS analīzes jūs saņemsit CNPJ numuru. Šis numurs tiks nosūtīts uz procesa laikā reģistrēto e -pasta adresi, vai arī par to var konsultēties IRS vietnē.

Tagad, kad jūs zināt, kā iegūt CNPJ, jūs esat gatavs formalizēt savu biznesu un izbaudīt visas priekšrocības, kas saistītas ar legalizētu uzņēmumu. Atcerieties, ka CNPJ vienmēr ir atjaunināts un ievērojiet nodokļu un nodokļu saistības.

Mēs ceram, ka šis raksts ir bijis noderīgs jums. Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi, atstājiet to komentāros zemāk. Veiksmi ar jauno uzņēmumu!