Kā iegūt drūmu no baltām drēbēm

Kā no baltām drēbēm iegūt drūmu

Baltu drēbju iegūšana vienmēr ir tīra un nevainojama, ir daudzu cilvēku vēlme. Tomēr laika gaitā ir ierasts, ka šie gabali ir drūmi un zaudē sākotnējo spīdumu. Bet neuztraucieties, ir vairākas metodes un produkti, kas var palīdzēt noņemt balto drēbju drūmumu.

1. Izmantojiet balinātāju

Balinātājs ir ļoti efektīvs produkts, lai noņemtu plankumus un drūmi baltās drēbēs. Pirms lietošanas pārbaudiet iesaiņojuma lietošanas instrukcijas un pārbaudiet nelielā apģērba zonā, lai izvairītos no bojājumiem.

2. Derēt uz cepamo soda

Bikarbonāta nātrijs ir lielisks sabiedrotais ieejas noņemšanā. Sajauciet vienu ēdamkaroti cepamā soda ar ūdeni, līdz tā veido pastu un uzklāj uz drūmās vietas. Ļaujiet tai rīkoties dažas minūtes un pēc tam nomazgāt.

3. Izmēģiniet balto etiķi

Baltais etiķis ir arī lielisks produkts, lai noņemtu drūmi no baltām drēbēm. Vienkārši pievienojiet veļas mašīnai pusi glāzes etiķa vai uz dažām stundām pirms mazgāšanas, iemērciet gabalu ūdens un etiķa maisījumā.

4. Izmantojiet citronu un sāli

Citrons un sāls ir dabiskas sastāvdaļas, kas var palīdzēt atvieglot drūmās baltās drēbes. Saspiediet citrona sulu virs drūmās zonas, virsū apkaisa sāli un ļauj tam rīkoties dažas minūtes. Tad mazgājiet normāli.

5. Neaizmirstiet sauli

Saule ir spēcīgs sabiedrotais traipu noņemšanā un drūmās baltās drēbēs. Pēc gabala mazgāšanas pagariniet to saulainā vietā un ļaujiet tam dabiski nožūt. Saules iedarbība palīdzēs apgaismot drēbes un likvidēt drūmi.

Secinājums

Ar šiem padomiem un paņēmieniem jūs varat noņemt balto drēbju drūmo un likt tiem atkal izskatīties jauniem. Pirms pieteikšanās uz visu gabalu vienmēr ievērojiet izmantoto produktu instrukcijas un pārbaudiet mazos apgabalos. Saglabājiet savas baltās drēbes vienmēr tīras un gaišas!