Kā no drēbēm ņemt taukus

Kā no drēbēm izņemt taukus

Tauki ir viens no grūtākajiem traipus, ko noņemt no drēbēm. Neatkarīgi no tā, vai eļļas izšļakstās vārīšanas laikā, vai negadījumos ar trekniem ēdieniem, ir svarīgi zināt, kā rīkoties ar šāda veida netīrumiem, lai izvairītos no neatgriezeniskiem jūsu iecienītā apģērba bojājumiem.

1. Noņemiet lieko tauku daudzumu

Pirms sākat ārstēt tauku traipu, ir svarīgi no drēbēm noņemt liekos taukus. To var izdarīt, izmantojot absorbējošu papīru vai tīru audumu, lai absorbētu pēc iespējas vairāk tauku.

2. Izmantojiet traukus

Viens no labākajiem produktiem tauku traipu noņemšanai ir negodītājs. Uzklājiet nelielu daudzumu tieši uz traipa un viegli berzējiet ar pirkstiem vai mīkstu saru suku. Ļaujiet mazgāšanas līdzeklim dažas minūtes rīkoties, pirms normāli mazgāt drēbes.

3. Izmēģiniet cepamo soda

Cepamā soda ir lielisks vietas noņemšanas līdzeklis, ieskaitot tauku traipus. Izveidojiet mapi ar cepamo soda un ūdeni un uzklājiet uz traipu. Ļaujiet tai rīkoties apmēram 30 minūtes un pēc tam normāli nomazgāt drēbes.

4. Izmantojiet noteiktu vietas noņemšanu

Tirgū ir pieejamas vairākas tauku specifiskas vietas. Izpildiet produkta instrukcijas un pirms drēbju mazgāšanas uzklājiet to tieši uz traipa.

5. Nomazgājiet drēbes ar karstu ūdeni

Cietākiem tauku traipiem mazgājiet drēbes ar karstu ūdeni. Karsts ūdens palīdz atbrīvot taukus no auduma šķiedrām. Pirms karstā ūdens izmantošanas noteikti pārbaudiet veļas mazgāšanas instrukcijas, lai izvairītos no bojājumiem.

6. Izvairieties no drēbju žāvēšanas, pirms pilnībā noņemiet traipu

Ja tauku traips pilnībā neiznāk pirmajā mazgāšanā, izvairieties no drēbju žāvēšanas. Žāvētāja siltums var salabot traipu, padarot to vēl grūtāk noņemt. Atkārtojiet iepriekšējās darbības, līdz traips pilnībā izzūd.

Sekojot šiem padomiem, jūs varēsit efektīvi noņemt taukus no drēbēm un saglabāt iecienītos gabalus lieliskā stāvoklī. Atcerieties vienmēr pārbaudīt drēbju mazgāšanas instrukcijas un, ja nepieciešams, konsultējieties ar tīrīšanas speciālistu, lai iegūtu papildu vadlīnijas.